0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (300 puan) tarafından
Hsg ilaçlı rahim filmi çektirdim. Çeken kişi 2 hafta ilişkiye girme dedi. Doktorum yumurtama baktı ve bu yumurta yakında çatlayacak 3 gün sonra ilişkiye başlayabilirsin sen boşver onu yaşın da 31 cocugun yok bu ayı boş geçme dedi. Internette de hsg cekilen ay gebe kalmamak gerekir diye bir şey okudum kontrast maddeden ötürü. Acaba gebelik sonradan oluşursa zararı olur mu ki? Tecrübesi olan var mı?

5 Cevaplar

0 oy
(4,224 puan) tarafından
Nedneni bilmiyorum ama bende çocuk tedavisi olurken hsg çektiğim ay korunmuştum doktorun verdiği tavsiyeyle
(300 puan) tarafından
Hsgyi ceken kisi mi yoksa doktorunuz mu korunmanızı istemişti?
(4,224 puan) tarafından
Zaten hsgyi doktorum cekti özel bir hastaneydi kendisi çektikten sonra tüplerin açık olduğunu ama yinede bu ay korunmam gerektiğini söyledi
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Ben hsg cekildigim ay hamile kaldım bir sıkıntı Yok çok şükür oğlumda, yanlış hatırlamıyorsam doktorum bana sadece 3 gün ilişkiye girme demişti.korunmayla ilgili birşey demedi 
(300 puan) tarafından
Benim de doktorum boşver korunmayı yumurtan çok güzel üç gün sonra 3 gün üst üste ilişkiye gir gebelik olmazsa bir dahaki ay gel progesteron vereyim yumurta çatlamasına çok etkili oluyor dedi. Internetten okudugumda da hsg cekilen ay gebe kalınırsa gebelik sonlandırılmalı kontrast madde fetüse zarar verdiğinden şeklinde bir yazı okudum ama sizin cevabınız doktorumun da söylediğiyle birleşince bu bilgiyi çürütmüş oldu. Çok sevindim teşekkürler cevabınız için.
(769 puan) tarafından
Rica ederim.Allah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah
(300 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(557 puan) tarafından
Ben hsg filmi çekildikten bir sonra ki ay hamile kaldım. Sadece enfeksiyon kapmamak için birkaç gün ilişki olmamıştı 
(300 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Bnde hsg çekilmişti tıkalıydı tüp açıldı ama korunmayla ilgili bişi hatırlamıyorum yaklaşık 7 ay faln sonra hamile kaldım ilça verdi o ay hamile kalamadım bana evine git kafanı rahat tut oluck dedi 7 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlm 2 yaşnda
(300 puan) tarafından
Allah bağışlasın. Cevabınız için teşekkür ederim.
(3,058 puan) tarafından
Sizde nasip olur inşallah Allah gönlüne göre versin
(300 puan) tarafından
Aminnnn inşallah
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Ben Ocak ayında hsg çektirdim Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta sürpriz bir şekilde hamile kaldım korunma vs bişey demedi 48 saat sonra ilişki dedi çok az bi kanama oldu geçmiş olsun canım 
(300 puan) tarafından
Hayırlı olsun gözleriniz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
(1,203 puan) tarafından
Teşekkürler canım kızım 15 aylık şuan darısı başına inşallah
(300 puan) tarafından
:) ayyy maşallah Allah bağışlasın güzel günlerini göstersin bahtı açık ömrü uzun olsun.
Çok teşekkür ederim aminnn inşallah.
(1,203 puan) tarafından
Saol canım darısı başına inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zencefil (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 636 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
+1 oy
2 cevap 53 göst.

404,890 soru

12,128,984 cevap

36,494 kullanıcı

...