0 oy
181 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (888 puan) tarafından

25 aylık kızım var saçları çok seyrek ve ince erkek saçı gibi hiç uzamıyor yanlarında saç yok önlerinde ne yapabilirim saçların uzaması için çıkması için

5 Cevaplar

0 oy
(8,120 puan) tarafından
Bir doktora götürdünüz mü hiç? Belki değerlerde eksiklik varsa ondan da olabilir. Saça etki ediyor çünkü
(888 puan) tarafından
Evet cocuk doktoru tahlilerine iyi dedi
(8,120 puan) tarafından
O zaman bilemeyeceğim canım. Baya kel mi yoksa seyrek mi? O kısmı pek anlayamadım
(888 puan) tarafından
Resm attim
(8,120 puan) tarafından
Baktım da canım çok kötü değil. Ayrıca kazıtmanın da öyle çoğaltma gibi bir durumu yokmuş. Hem doktorlar söyledi, hem de bir kuaför arkadaşım da demişti.
-Reklam-
0 oy
(18,180 puan) tarafından
Kazıt saçını yada zeytinyağı sür
(888 puan) tarafından
2 yaşına geln kız cocugunun saçımı nasıl kazitiyim.sacina  surekli bandana takıyor psikolojisi bozulur
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Benim kızımda bu aylarda böyleydi bazı yerlerde açıklık bile vardı evde kendim babasının traş makinesiyle saç kökünün tersine doğru kazıdım sonra 2 cm felan büyüüdü tekrar kazıdım zaten alışmıştı saçsızlığa.. şimdi 8 yaşında bir kökten 3 tel çıkmıştır heralde okadar çok saçı var .. 2 kere ard arda yapmak önemli 
(888 puan) tarafından
Kiyamamki evde gelip sürekli benim saçımı seviyor sonra anne bak benm sacim var diyor
(3,676 puan) tarafından
Daha güzel saçının olacağını anlattım ben ona bak şimdi dökülüyor ve çok aZ olunca tokada takamıyoruz kızım biraz sabretcez sonra barby bebeğin saçı gibi olcak dedim .. sonra kabul etti ve kışın yaptım fazla dışarı çıkmadığımıZ zamanlar çıksaksak şapkalı çıkıyordu zaten ..
(888 puan) tarafından
Şapka takmıyor kzim dışarı gitcegimiz zaman hemen toka getiriyor bana tak diye.bakalim ins cikar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 404 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Rukieye (2,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 254 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1310. (323 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,383 soru

23,649,504 cevap

308,375 kullanıcı

...