0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Hanımlar bundan 20gun önce eşim bir olay yaşadı ve şuan yürüyemiyor herşeyini ben karşılıyorum eşim bana bakınca pişmanlık yaşıyormuş gibi bakıyor ben ne ettim der gibi ağrısı çok var bazen dayanilacak gibi değil ben teselli ediyorum hamileyim 21 aylık da bı kızım var tek başıma kalınca sürekli kendiliğinden gözümden yaş geliyor niye böyle oluyor bilmiyorum bana bı akıl verin ama eşimin yanında birşey belli etmiyorum üzülmesin diye 

4 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
İnşallah geçicidir eşinin rahatsizligi. Allah şifa versin. Sana gelince hem yaşadıkların hemde hamilelik hormonlarıyla çok normal ağlamam. Aglamayip içine atsan daha kötü.
(829 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim. Durumu henüz belli değil şimdilik doktor birşey demiyor zamana bırakın dedi
(1,102 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
(829 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım cok saol
-Reklam-
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Allah şifa versin hamilelik den olur bı başına gelen kolay bişey değil .Allah yardımcın olsun
(829 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım
0 oy
(10,153 puan) tarafından
Hamilesin bol dua et seni korkutmak için yazmıyorum mesela benin babamın amcasının oğlu tamirciydi tamir yaoarken arabanın altında kaldı belden aşağısı felç ve 6 kızı 1 oğlu var fizik tedavi fln oldu ama doktor demiş hiç umutlanmayin sen yine şükret sizinki daha iyi ki doktor zamana bırakın demiş inşallah bian önce yürür geçer bu sıkıntılar öyle ila bir yerden sınav olacaz imtihan dünyası moralini yüksek tut bolca dua et inşallah kalkar eskiisi gibi yürür 
(829 puan) tarafından
Eşim de kurşun yedi diz kapağı komple gitmiş 6 ay veya 1 yıl sonra bı ameliyat daha olacak fizik tedavi görecek . Eşime yansıtmıyorum eşim ile kızım uyuyunca böyle acaba çaresizlikten mi yoksa neyden bilmiyorum böyle yaşlar dökülüyor deprem de oldu onca insan vefat etti diğerleri perisan durumda borcumuz da var hepsi üst üste gelince sanırım böyle oldu
(10,153 puan) tarafından
Rabb'im yardımcınız olsun sana güç versin
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Artık herşey daha kolay canım fizik tedaviyle yürüyebilir belki tekrar inşallah sen hamilesin senin duan daha makbul şimdi ağlayıp kendini üzme şifa niyetine dua et bol bol Yasin oku arapça bilmiyosan mealini oku hem sende ferahlarsın
(829 puan) tarafından
Okuyorum canım dua da ediyorum. Allah razı olsun canım

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 379 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 614 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu

411,475 soru

12,386,502 cevap

43,551 kullanıcı

Kategoriler

...