0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Son 5 yıldır yaşadığım hayat beni tüketdi gerçi önceside farklı tüketmişdi ... 

Durmadan dibimden ayrılmayan çocumdan 

Bitmeyen ev işlerinden

Birlik yaşamakdan ve kimsenin arkasını toplamayb hep temizleyen var diye hiç bir şeye dikkat etmemesinden bu evden en çok da kendimden yoruldum 

Saçma sapan hayaller kurmakdan ,bir ev hayaline bu kadar bağlanmakdan hep evimin olduğunu hayal etmekden çok yoruldum dünyaya bu kadar bağlı olmakdan yoruldum ,,, keşke kendimden bile uzaklaşa bilsem... Hamileyim iki çocukla bu kafayla ne yapıcam bilmiyorum ... Son 5 yılım 4 duvar arasında geçiyor ... Artık ne kendimden ne hayatdan bir umudum yok bu günler asla bitmeyecek miş gibi hep 4 duvar arasında durcakmışım gibu hiss ediyorum ... Beni asla anlamayan eşimden ,kendimin bile kendimi anlamamasından... Eşimden ailesnden,ailemden yoruldum .... Nefes almak istiyorum ama kendimden de uzak ... Yine aynı şeyleri yine aynı depresyonu yaşıyorum qaliba ((kızım doğuncada olmuşdu ... Bu kes işin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(6,679 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun..kaş ki 2ci çocuk için acele etmeseydin
-Reklam-
0 oy
(9,072 puan) tarafından
Rabbim kolaylik versin zor hayat. Ayri yasasan bi nebze atarsin stresini birlik yasamak cik etkendir bence bu durma iyi kotu binkiralok bulup ciksan olmuyormu
(108 puan) tarafından
Bencede ondandır belki bilmiyorum ... yok canım bunu eşim isdemez
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Boş ver Allah büyük Allah eşine de akıl versin ne yapacaksın en azından sağlığın yerinde çocuklarının sağlığı yerinde bak bu depremde ölenler de var çocuğunu kaybedenler de var evini kaybedenler var yurdunu kaybedenler var dışarıda kalanlar var soğuktan donanlar var aç kalanlar var yani emin ol ki onlar senin durumundan daha kötüler ve bence hani isyan etme senin de kaderim böyleymiş imtihan buymuş yapacak bir şey yok Allah yardımcın olsun otur çocuklarına bak bir tane tanıdığın bir arkadaş da vardı burada posta açıyordu sürekli tek hayalim diye o da senin durumdaydı çok sorunlar olurdu eşiyle anlaşmamazlıkları her şey olurdu adın ne yapmış yine oturmuş yapacak bir şey yok İnsan çocuk olduğunu bir şey yapamıyor
(108 puan) tarafından
Aynen canım her şeyin farkındayım o yüzden kendimede bu kadae kızıyorum ya bana kalmayacak dünyaya bu kadar bağlanmak istemiyorum ... Ama düşüncelerime de engel olamıyorum ... Buraya yazdım biraz rahatladım ama malesef 4 duvar arasında hep konuşacak da kimsem olmayınca çok sık sık bu hale geliyorym (
(2,938 puan) tarafından
Kıyamam canim benim alah yardimcin olsun canım sikilrsa konuşmak istersen özelden de yazabilirsin
(108 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Öncelikle allah yardımcın olsun keşke bu şartlarda çocuk yapmayı biraz erteleseydin birlik yaşamak çok zor bir ihtimal eşini ikna edip kendi evinize çıkın ev ev üstünde olmuyor bide psikolojik destek alabilirisn daha az yıpratıcı olur senin için herşey
0 oy
(132 puan) tarafından
Bende beraber yaşadım 1 kere söyledim 2 kere söyledim baktım ayrı eve çıkarmıyor çalışıp 1. Ayımda ev bakmaya başladım sonra eşyalar 5 ay ıçinde hepsi oldu. Keşke ayrı eve çıkmadan çocuk yapmam deseydin ve yapmasaydin çok zor biliyorum. Eşini karşına al ve psikoloğa gitmek istediğini söyle ök.üz değilse ne oldu diye sorar sende derdini anlatirsin ama da.var sa bundan kaçarın yok bacim.  Ben benim od.unu böyle böyle yonttum inşallah sende yontarsin. Allah sabır versin 
(108 puan) tarafından
Bizim taraflarda hep birlik yaşarlardı ben o aklımla ayrı yaşamak anlayışına bile sahib değildim ... Keşke önceden anlasyadmda birlik yaşamayı kabul etmeseydim ... Eşim anlamaz defalarca onla konuşdum pes etdim ... Sanki ben bağırıyorum ve o elleriyle kulaklarını kapatmış gibu ... Ne halde olduğumu görmeyecek kadar kör daha doğrusu kendini körlüye vuruyor
0 oy
tarafından
Canım İslama yönel mesela kuran okumaktan başlayabilirsin arapca öğrenebilirsin bende aynı senin gibiydim çok şükür şimdi rahatım 
0 oy
(9,069 puan) tarafından
Hem ayrı evin olsun istiyorsun hem çocuk yapıyorsun canım kınamak değil niyetim çocuk demek masraf demek eşin nasıl yapacak nasıl ev alacak iki çocukla. Bir çocuk olsa sende ise girer çalışır para biriktirirdiniz. Eşinin niyeti var dimi ev almaya 
(108 puan) tarafından
Yok öyle bir ihtimal bile yok ayrı yaşamak gibi canım ben sadece içimi dökdüm buraya olmayacağını bile bile kurduğum ,kurarken beni tüketen hayallerimden bahs etdim
(9,069 puan) tarafından
Niye olmasın siz istedikten sonra olur inşallah. Gerekirse senin ailen onun ailesi birlik olun. Ailen ile konustun mu resti çekmek lazım bazen ama işte 2 çocukla zor
(108 puan) tarafından
Ailem yok desem yeri canım anne babam ayrı annemle büyüdük annem  çalışmadı yanlış işler yapdə sonra hastalandı ... Kendinden başka kimseyi düşünmeyen ve anlamayan malesef bencil biri malesef ... Arkamızda hiç bir aile varlığını hiss etmedik belkide ne olduysa bundan oldu ... Bir yerden kurtuldum derken daha kötüsünde buldim kendimi ... Her gün biraz biraz ruhum çekiliyor ...ondan ziyade eşimde zaten isdemez öyle şey zaten eşimin ne umrunda olan bana oluyor ... Zaten öyle maddi durumumuz bile yok ... İşte daha neler neler
(9,069 puan) tarafından
O zaman sana tavsiyem bulunduğun durumu olumlu değerlendir mutlu olmaya bak

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 569 göst.
0 oy
14 cevap 759 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,083 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 509 göst.
16 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ssibel (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 255 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,354 soru

24,370,512 cevap

347,988 kullanıcı

...