+3 oy
719 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Ben daha temizliği bile tam bitiremedim .

Oturdum sarma sariyorum akşam için sizler napiyosunuz?

image

19 Cevaplar

+6 oy
(13,458 puan) tarafından
El insaf insanların acısı dinmedi daha
(13,458 puan) tarafından
Canim bosbersene bunların algıları düşük e.sek bile çüş demekten anlıyor ama bunlar bizim söylediklerimizi algılayamiyor takılı kalmışlar bi noktada yüzüğe tepki verene laf yok da yemeğe tepki verene var çünkü herkesin karni doyuyor Alt tarafı bi sarmaymis öyle diyorlar biz evimizde ne yemek yiyecegimizi seçme şansımız varken depremzede kardeşlerimiz bulduğunu yemek zorunda ben bu yemeği sevmiyorum benim canım sunu istedi benim buna alerjim var veya bu bana dokunuyor deme şansları yok bi hamile görse cani çekse ve çadırda kalıyorsa bulabilme şansı yok bunları düşünen yok çünkü kapasite almıyor doldurmuşlar boş şeylerle
(14,126 puan) tarafından
Vallahi basım ağrıyor bosverdim ben de herkes kendine yakışanı yapar ne diyim  başka bir şey diyoruz ama hala israrla aynı cumle hayat devam etmiyor mu siz yyapmiyor musunuz
(13,458 puan) tarafından
He ya yok namaz kıl burda napiyon yok kuran oku madem burda ne işin var biri madem sen niye telefonla oynuyon diyor biri senin pohpohlanmaya ihtiyacın var diyor  konuşuyorlar boş boş hepsine de cevap verebilirim evelallah ama anlamıyorlar  :)
(14,126 puan) tarafından
Herkes düşünsün istediğini ne diyim
(13,458 puan) tarafından
Oyle canım çok şükür biz kendimizi biliyoruz
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Gerçekten bu kadar çabuk alisabiliyormusunuz normal hayata cadden merak ediyorum 
(4,748 puan) tarafından
Hayat her türlü kalanlar için devam ediyor  mecbursun devam etmeye çünkü  ne kadar birşey düşünsen  o kadar psikolojin  bozulur
tarafından
Yok kuzum kayınvalidemlerdeyiz köyde
Umay evet hayat devam ediyor ama bile bile göze sokmaya gerek yok
(4,748 puan) tarafından
Herkesin düşüncesi görüşleri farklıdır cnm o yüzden ben asla kimseye birşey deyip kimsenin kalbini  kıramam
tarafından
Rabbim yardımcınız olsun Esracim İnşalla en kısa zamanda esinede kavuşursunuz
(14,126 puan) tarafından
Yukarda da aynı şey siz yemek yapmıyor musunuz hayat devam etmiyor mu gercekren anlamak istemiyorsunuz sanırım ay neyse
+1 oy
(9,109 puan) tarafından
Yemek yapacak bir mutfağım tabağım çanağım yok hepsi gitti :( size afiyet olsun yapraklar çok güzel gözüküyo. 
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Bugün kaynanama gıdecez ☺
tarafından
Oh kafan rahat ozmn
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Pişiyor yemek. Bebeği yatırıyorum şu an . Kolay gelsin sana ☺️
tarafından
Sağol canım geç uyanıyorm diye bu saatte kalıyor işler
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kız hazırlık yaptım görümcem gelecekti gelmedi şimdi yemekte yapacam birazdan 
tarafından
AHH o gorumceler
(7,375 puan) tarafından
Valla yemeğe gelecek herhalde yada gelmeyecek
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Kaynanamlara geldik bi kaç gündür burdaydik biraz daha burda kalcaz bans bi iş yaptirmiyo yaptı yemeklerini bende çocuğumla ilgilenip uyuyorum onun yemeklerini falan yapiyorum mercimek çorbası kemikli et yemeği pirinç pilavı salata yaptı 
tarafından
Ne güzel tadını çıkar sende
(10,882 puan) tarafından
Aynen yemekler yerine kayınbabama birbirimizi yedik bacım çok güze tadı değil afedersin b.ku çıktı
0 oy
(4,748 puan) tarafından
Ablamda bana sarma  yapmıştı  cnm afiyet olsun
tarafından
Sağol canım sizede afiyet olsun
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Bizde annemle dun aksamdan sardik yaprak dolmamizi cok severim ama yiyemedim daha basim cok agriyor(ilacda icemiyorum hamilelikten dolayi (uyumaya calistim kizimin tekmeleyesi tutdu 5dk durmasi sabahdan beri uyuyamadim
tarafından
Gebelikte oluyor baş ağrısı cnm geçmiş olsun
(1,389 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim evet malesef ve cekilmiyor bu agrilar (
0 oy
(17,206 puan) tarafından
Afiyet olsun güzelim ☺️

Bende sardım ama bize değil kaynanama sardım malzemesini göndermiş sariyim diye 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
tarafından
Alsaydın göz hakkını
(17,206 puan) tarafından
Yok kizz kendime ayrı akşam sararim bidaha onunkini ellemem Allah var çok ta güzel sardım:))
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Sulu yemekler hazır bir pilav kaldı onuda eşimin gelmesine yakın yapacağım. Kolay gelsin sana da 
0 oy
(24 puan) tarafından
Valaha daha eve yeni geldim:(Kursumuzda sınav vardı bende nöbetçiydim daha yeni işlerimi bitirdim mide bulantısıda mahv ediyor daha bilmiyorum ne yapıcam 
0 oy
(5,972 puan) tarafından
Eline sağlık  bugun disardan soylucem oglumu doyurdum bende disardan soylucem aciyan yerimiz baska acika. Yerimiz baska duyar kasanlari gordum aldırma sen  calgi çöngü dqvul zurna çalmıyor kimse 80 milyon agliyor yanıyoruz hepimizin cani yandı  ama hayat devam ediyor 
0 oy
tarafından
Yok valla daha yemek yapmadım. Geç kalktım evi temizle bebeği yıka filan derken şimdi anneme geldik öyle eve geçip yemek yapıcam 
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bana da yola kız kolay gelsin ben bişey yapmadım daha 
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Eşim nöbette ben bebeğimle tekim ondan bugün yemek yapmadım oturuyorum 
0 oy
(16,994 puan) tarafından
Kolay gelsin dicem de simdi coktan sarmışsındır sen. Ben esim bugün yoktu diye sadece mantı haşladım yedim az önce. Afiyet olsun size de
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Kuzum afiyet bal şeker olsun ama hurdada depremzedeler var ben okudum bir kaç postunu çadırda kalanlar var sanırım hatta biride yazmış buraya altta yorumunu okudum böyle şeyleri paylaşmak bu süreçte iy değil benim düşüncem seninkine saygı duyarım kimse aç durmuyor hayat devam ediyor ama uzule bilirler diye düşünüyorum ben kendi düşüncem 
0 oy
(245 puan) tarafından
Afiyet olsun canım eline sağlık. Yemeği bırak kocam bi dürüm yapsada yesem diye ööyyle bekliyom :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 510 göst.
0 oy
10 cevap 133 göst.
2 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde eslemree (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 711 göst.
0 oy
17 cevap 469 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,312 soru

12,182,105 cevap

36,682 kullanıcı

...