0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (3,671 puan) tarafından
Mecburi ortak yerlere Gitmemiz gerekse ortamda hemn isityoeki çocuk put olan sürekli seherrrr çocuğuna bakk diye laf ediyor, eşim bugm gece nöbetnde bizde deprem bölgesi ilçesindeyz ben istemedim kaynana gelsin akşm kendi demiş oraya gidecem diye bişi demedim 2ve geldi öoçuğu tuvalete götürüyorum laf ediyor iatiyorki çocuğa ne çıt diyin ne pıt diyin ne bişi bnde çocukla ilgili bişi ye karışma artık dedim oda bana bişi dedi Bn çocuk değilm gibisinden, benm çocuğumla aramdaki iletişime karışmayın bukadr basit yaa yeter ne bu her poğaa atlıyolar valla gına geldi yatak açtm açma dedi Bn gidecem, bnde ddem otur  şurda  2 kelime konyşamıycakmuyız kalktı gitti yeter yaa Bı çekin şu çocukla anne arasına girmeyi yaa Bı sussun ki saygı görün dimiiii, neymiş küsmüş çokta tındı 

3 Cevaplar

0 oy
(6,700 puan) tarafından

Sakin bacım ağzının payını vermisisin ne sinirleniyon :D 

Senin dediğini demek isteyipte diyemeyen çok anne var 

(3,671 puan) tarafından
Sürekli böyle yabancı tanıdık ortam fark etmiyor sürekli beni Bi aşağılama sürekli çocuğun psikolojisini bozuyorsun diyor ya çocuğa durda mı deniyim yemek yesin diye 2 kaş göz hareketi yapmayalım mı ya valla bıktım elinden uzak dur dedikçe dibime giriyor sonrada böyle küsme oyunu oynuyor,
(6,700 puan) tarafından
Bazı Kaynanalar böyle bide huyları değişmiyor yani ayyy delirtirler
(3,671 puan) tarafından
Küstü gitti bnde sesimi çıkarmadım yatağını kurmuştum keyfi bilir artık böyle
-Reklam-
0 oy
(28,656 puan) tarafından
Aman boşver gitsin ne var bunda terkedecek peeeeh güle güleeeeee
(3,671 puan) tarafından
He he kız küstü de gitti, yatağını serniştim keyfi bilir bıktırmasnlar onlarda
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Benimde öyle  vala  bıktırmış beni. Dedim bana karışma cocukalirmla arama girme dedim bak kendi cocukakrina heosi şımarık ve seni takmiyo
(3,671 puan) tarafından
Hepsi aynıı bunların
(2,299 puan) tarafından
Sorma bacım benimki cahil

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,824 soru

24,420,488 cevap

351,522 kullanıcı

...