0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (1,293 puan) tarafından
Ay sinirlerim bozuldu ya insan bi haber verir ya dışarı çıkacaktım ben bebeğimle nerden şıktı geldi bilmiyorum biz çıkcaz dedim hala engel olmaya çalışıyor biraz oturup çıksak olur mu kızlar napıyım ya

7 Cevaplar

+3 oy
(1,203 puan) tarafından
Beraber gidelim diye güzel dille söyleyebilirsin canım gel seni koluma takayım annecim beraber hava alıp gelelim bı saat kadar dersin kahve içeriz beraber sonra dersin
(1,293 puan) tarafından
Sen de gel bizimle dedim alışveriş yapalım ben napayım falan diyor neyse çay kahve ikram edeyim biraz oturup çıkarız herhalde
(1,203 puan) tarafından
En güzeli
-Reklam-
+2 oy
(352 puan) tarafından
E gelmis bikere birakip gitmek olmaz bence uygun bi dille soyle bidaha haber ver anne evde falan bulamassan kapida kalma diye bence sorun etmeyin bukadar seyi olan olmus sonucta
(1,293 puan) tarafından
Ya herşeyi hazırladım bebeği çantasını kendimi kalakaldım öyle
+1 oy
(2,466 puan) tarafından
Benim ki yakın istediği zaman gelebilir bu yüzden ben gideceğim yere giderim sonra gel derim. Ama senin ki uzaksa gelmiş bı kere başka zaman gidersin 
(1,293 puan) tarafından
Ya uzak değil çıkmış gelmiş sinir oldum Allahım
(2,466 puan) tarafından
Haber etse iyi olur işte belki de çıkacaktın kapıda kalacaktı bunu göze alarak geldiyse yapacak bi şey yok iki oturur gider belki
+1 oy
(419 puan) tarafından
Gelene git diyemeyeceğine göre gidince gidersin 
(1,293 puan) tarafından
Yatıya kadar gitmez kuzum
(419 puan) tarafından
O zaman unut o işi :) tatlı bir dille bir dahaki sefer evde miyim diye keşke sorsaydin anne plan yapmıştım falan dersin :)
(1,293 puan) tarafından
Dicem söylediğinizi yoksa anlamaz
+1 oy
tarafından
Sen nereye gidecektin kı bu kadar uzuldun
(1,293 puan) tarafından
Makyaj yaptım bebeği hazırladım kolay değildi bebekle çıkmak nereye çıksam seviniyorum bebekle markete bile gitmek büyük birşey  ablamla yeğenlerle buluşacaktık
tarafından
Hmm planlanmış bısey var hanı market park vs olsa hep beraber cıkın gıdın dıyecektım ama bu durumda bır kahve bısey ikram et ve soyle anne yanlıs anlamazsan ben tan cıkacaktım ablamlarla bulusucaktık planım vardı de kalkar gıder zaten haberli gelmesini rica et bıdahakıne de planını bozma ablanlara  ayıp olur
+1 oy
(17,037 puan) tarafından
Beraber çıkın bence 
+1 oy
tarafından
Beraber gidin veyq yarın çıkarsn canm sağlık olsn 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,096 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 593 göst.