Mrb kızlar içimi dökmek istedim evliliği böyle olupta sonradan düzelen varmıdır merak ettim. Eşimle 2 buçuk yıllık evliyiz 1 buçuk yaşında oğlum var. Eşim çok dengesiz biri ben çok sabır ediyorum bazı şeylere ama çok doldum. Beni çok kısıtlar onu giyemezsin bunu yapamazsın kendisi beni açık aldı biliyodu oncedende nasıl giyindigimi mini etek felan giymem ama yani açığım yinede. Kazak pantolon giyiyorum laf ediyor uzun giy sürekli uzun giy diyor sözünü dinliyorum yine yapmıyor değilim dikine gitmiyorum istediği gibi giyiniyorum ama yine yaranamiyorum. Ve en çok biyere gideceğim zaman beni çok bunaltir anneme gidicem diyorum ne işin var otur evde iş yap kıyafetlerimi makineye at bilmem ne bahane ediyor durmadan. Kendi işim olur çıkmak isterim haber versemde yok der. Haber vermeden çıksam ansızın görüntülü arar açmayinca şüphelenir daha çok arar. Babamla görüşmüyoruz sadece annemle konuşuyorum biliyo arkamda ailem yok her kavgada oğlumu bana bırak boşan diyor vermem diyor kötü sonuçlar olur diyor tehdit ediyor. Bazen kör şeytan diyor alsın çocuğuna baksın yeter ama ben oğlumu birakamam asla. Sürekli dört duvar arasındayım çok bunaldim. Piskolojim iyi değil.