0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kizlar gelin sohbet edelim herkes ne is yaptigini soylesin bakalim kim ne is yapiyor meslek olarak

5 Cevaplar

0 oy
(6,521 puan) tarafından

Felsefe mezunu evlnince istifa eden eski bankaci:)yeni ev emekcisi

(19 puan) tarafından
Aaa neden esinmi koymadi canim
(6,521 puan) tarafından
Kendi subem cok iyiydi sonra Nalet bir subeye verdiler beni  . Tum herkes yan gelip yatiyor  saat 4 de basip cikio satistakiler. Onlarin butun isini biz yapioduk bize yetkimizin ustunde ekran tanimlattilar tum subenin ameleligini onlsrin isini biz yapioduk  stresten mideme agrilar giriodu artik . baska subeye gecmek istedim ik. Yollamadi. Bnde bastim istifayi esim karismaz  baska bankalara basvuru yaptim o sirada kriz patladi  euro nun 3 ten birden 8 .5 oldugu donem 2015 2016 yillari  is basvurularini degerlendirmeyi birak herkes personel cikardi ozetle tekrar ise de giremedim kaldim ole sonra cck oldu falan. Simdi esimin sirketini uzerime aldim sigorta acentesi sirket benim koca benim ev benim coluk cocuk benim hersey benim:)))
(19 puan) tarafından
Ooooo Sen okadar streslibi surecten bak nerelere gelmissin canim bi anda herseyin cok seyin olmus bosver napcan banka isini bak herseyin var artik Allah iyliginii versin ya :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kadın giyim modelistliği okudum üniversitede tekstil teknolojileri olarak değiştirdim. Bir kaç yerde çalıştım sarmadı. Sonra turizmde rehberlik yaptım en sevdiğim iş oydu nişanlandım bırakmak zorunda kaldım. Eşim istemedi. Silahlı güvenlik kartı aldım bir kaç yere başvuru yaptım onu da istemedim. Güvenlik kameraları dükkanımız var orada çalışıyorum gün içinde istediğim zaman gidiyorum ediyorum ama turizmden sonra hiç birşey sarmadı. Günün çoğunu 8 aylık kızım için ayırıyorum ama. 
(19 puan) tarafından
Yaa ahahhahah Allah seni Anne olunca bi anda siziyosun demi :) Ben laborantim canim
tarafından
Hangi hastanede? Aynen valla :) çocuk uyuyor Biraz kendi başıma takılayım diyorum kahve yapıyor khve bitiyor uyku basıyor.
(19 puan) tarafından
Kocaelinde bir ozel hastanede canim
tarafından
Hmm kolay gelsin canım :) :)
(19 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Eskiden bankacı çağrı merkezi vs vs  şimdi ev hanımı öğrenci olduk bakalım 
(19 puan) tarafından
En guzelk kuzum be gercekten cocuk olunca bunye kaldrmyor oyle hirlti gurultuyu
(6,521 puan) tarafından
Satis gene iyi beee gerci cagri merkezi ayagi satislar. Zor telde ikna etmek. Subede musteri temsilcisi isen breysel kobi ticari yan gel yat. Musteri ziyareti yazip kapanekrani git eve yat yapiodu bizim nalet subedekiler aonra onlarin isleri hiz yapioduk. Amele operasyon takimi olarak :) bu arada bende canan :) ameleleikden baska bisey degil banka isi.  Ben paramla gerseyi alirim ama zamanimi satin alamam demisti eli titreyerek y.amuk yumuk ruj suren bir kokona istanbul bagdat caddesi döpyes takimli 80 yasinda kokona tyze
(1,818 puan) tarafından
Ahahahsh bu kadar net anlatılır cidden öyle tüm amelelik işini yaptım telde olması zaten berbat aman Allah düşürmesin ne diyim sükunet arıyor bünye dünya varmış diyorum artık. Telde yediğimiz küfürler de cabası neyse
(6,521 puan) tarafından
3 ay bende. Telefondaydim  ama satis degil benim daha beter gecikmeli kredi ve kredi kart kusterileri arayip tahsilat yada yaksitlendirme odeme sozu alma o daha beter adam zaten odememis nasi odeteyim ben ikna edip:) 3 ay sonra baska bankaya subeye gişeye gecti oda ayri amelelik iste
(1,818 puan) tarafından
Aman Allah korusun ya zor iş yani ben çağrı merkezinden başlayıp sahada kart satmaya kadar devam etti olay. Canımın değeri mi yokmuş del.i miydim bilmem şimdi yap deseler 1 saat dayanamam
0 oy
(688 puan) tarafından

Temizlikçi

Bakıcı 
Aşçı 
Çamaşırcı 
Bulaşıkçı
Ütücü 
Silici 
Süpürücü
Ev hanımı 
(19 puan) tarafından
Oooo canim Sen hangi okulu okudun boyle bi anda butun meslekleri edinmissin :)))
(688 puan) tarafından
Yüksek lisanslı ev hanımıyım
(688 puan) tarafından
ODTÜ ev hanımlığı ve temizlikle ilişkiler bölümü
(19 puan) tarafından
Yaa canim Sen beni gece gece ne guldurdun allahta seni guldursun guzel bolummus ya kac puanla aliyo orasi ;))))
0 oy
tarafından
Haritaciydim evlendikden sonra ev hanımı:)
tarafından
Bizimkide öyle olacak o zmn canım banada çoğu öyle diyoda bakalım daha kız erkek hayırlı evlat olsun da bize yar olsun da ilk gebelikte geç hissediliyomus canım geç oluyo ama napalim her türlü zorlugu çekmiş oluyoz :) kocaeli kucuk güzel bı şehir canım bildiğim kadarıyla
(19 puan) tarafından
Evet canim guzel ya Sen nerde oturuyin
(19 puan) tarafından
Anladim canim rabbim kolaylik versin bir an once bebeisini Al kucagina
tarafından
Sağolasın canım benim tesekur ederim Allah  evladını sana bağışlasın
(19 puan) tarafından
Amin hepimizinkini ins canim benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 359 göst.

413,870 soru