Benımde hayatımın merkezınde cocugum var zaten her annenın hayat merkezı cocugudur, sorun şu ki eşim olmadan da yasayabılırım kısmını bu kadar kısa surelı bır evlılıkte dusunebılmen, mesela ben eşimden ayrılırsam ne olur dıye hıc dusunmem dusunmek ıstemem, burda cogu kısı genc yasta evlenmıs hatta senın yasın onlara normal gelıyordur ama 18 yaş unıversıteye gıtme yasıdır, benım 18 yasında bırtane kedim vardı mamasını koymayı unuturdum bazen, sorumluluk alabılecegınız bır yaş degıl, erkenden evlendıgınız ıcınde bırcok deli doluluk ıcınızde kalıyor sen hayatını cocuguna yonlendırmıssın ama eşin hala genclıgını yasamak ıstıyor, tıktokuna asla gıremıyorum demıssın normal bır evlılıkte bu mumkun degıl ne demek ben esımın uygulamasına gıremıyorum? Demek kı senden gızlı yaptıfı sey var o da muhtemelen evlı oldugunu soylemıyor ınsanlarla konusuyor, merakın cok normal ama bu ve bunun gıbı seyler 22-23yasına kadar surer ne yazık ki mesela esın askerlıgını yaptımı? Bellı bır olgunluga ulasması aılesı oldugunu anlaması sorumluluk alması ıcın yası kucuk