0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Bisiklet aldık demonte geliyormuş nasıl kurcaz alan oldu mu daha önce 

5 Cevaplar

0 oy
(7,033 puan) tarafından

Benim kicam beceriksiz. De kardesimi cagirdim o kurdu :)berecikliyse esin kurar  az cok tornavida  pense ingliz anahtari somun momun sıkmayi biliosa yatar benim esim tornavida kullanamaz:))

(688 puan) tarafından
Kız ne beceriklisi eline versen daha çok parçalar toplayamaz benimki çorabıni bile ters giyer kolaysa ben kurcam dbehdbeveve
(7,033 puan) tarafından
:)). Benimde evde genelde cogu seyi ben yaparim minnet edip esime soylesen. Abuk subuk yapar beceremez de.  Basit bisey aslinda  fren kablolarini. Baglamak bana karisik geldi  sadece
(688 puan) tarafından
Dün sormuş aynı bisiklet burda 1170 TL trendyolda 687 TL ydi. Bu dedi ki 1170 TL yi alalım kim kuracak onu bende arada çok fark var biraz daha üstüne koysak 2 tane alırız dedim. Ben kurarım dedim inşallah yüzümü kara çıkarmam dbebdbdvbeeh somun neyle sıkılıyor
(7,033 puan) tarafından
Aynn fiyat farki cok cocuk hisikleti heralde bizde almistik pembesinden kenarlari piskullu muskulluydu direksiyonu sepetli mepetli ingiliz anahtari kurbacikla sıkilio da sıkma setleri vidalar alyan seti hepsini yollamizlardi bizim kurulum icin gerekli tum alet edevat. Gonderilio
(688 puan) tarafından
Bizde yok alet bisikletçiye görürüz olmadı ya yada komşularima sorarım birinde vardır ilahiki
-Reklam-
0 oy
(53,025 puan) tarafından
kuzenim kizima aldi esim kurdu
(688 puan) tarafından
Kolay mı bizimkinin içinde kurulum şeması yokmuş sizinkinde var mıydı nasıl kurdunuz
(53,025 puan) tarafından
bana gore zor değil ☺️ ben yapmadigim icin esin bilir o yapar
(688 puan) tarafından
Eşim asla yapmaz bisikletciye götürcem diyo bende ben yaparım dedim inşallah yaparım vallaha
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Kızıma aldık kurduk. 15 dk sürdü.
(688 puan) tarafından
Kurulum şeması var mıydı içinde kurmak için ne gerekiyor somun sıkan şey bizde yok
(1,103 puan) tarafından
Sema yoktu ama çok basitti. Bizde de Alyan yoktu. Komşudan aldık.
(688 puan) tarafından
Bizdede yok pense ile yaparım diye düşündüm inşallah yapabilirsem
(1,103 puan) tarafından
Bide yıldız tornavida gerekiyodu sanırım yanlis hatirlamiyosam. Yaparsin ya. öyle paramparça değil zaten. Gövdesi bütün. On direksiyonu ve tekeri takiyosun. Arka tekeri takiyosun. Pedallar bilek gücü ile takiliyo. Bide arka yan korumaliklar o kadar.
0 oy
(10,691 puan) tarafından
Nasıl bir bisiklet merak ettim. Bizde oyuncak dolabı demonte gelmişti akşama kadar beklemeyin kendim kurmuştum eli yatkinsa kurabilir eşin heralde:D bizimki ofis koltukları yapımında çalışıyo eli çok yatkın ondan göre göre ben bile öğrendim sbskk
(688 puan) tarafından
Kuzu 15 cant bisiklet yaz 687 TL indirimde olanı aldık pembe renk trendyolda. Benim elim yatkın ama eşim yapamaz hiç anlamaz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 72 göst.
10 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 338 göst.
27 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 372 göst.
24 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Ykta.16 (7 puan) tarafından soruldu
+4 oy
4 cevap 162 göst.

Kategoriler

1,442,796 soru

23,711,864 cevap

312,306 kullanıcı

...