0 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Anneler lütfen yardım edin dişim öldürecek beni dolgu yapılacak pazartesi günü ama geceden berli çok arıyor ne yapsam gecer fikir verin

2 Cevaplar

0 oy
(1,129 puan) tarafından
Canim bnm ne zman disim agirsa ben kekik kaynatiyorum onun telvesini disimin arasina koyuyorum cok iyi geliyor bi kac yudumda suyundan iciyorum
-Reklam-
0 oy
(1,398 puan) tarafından
Kanal islemi yapldimi?bide sicak sogukami agriyor yoksa üstüne bastgnzdami
tarafından
Sürekli aglıyor hiçbişe fayda etmiyor
(1,398 puan) tarafından
İltihbıasmis oımali
tarafından
Bugün gittim doktora iltihaplanması olsa derdi
(1,398 puan) tarafından
Dis doktoru asistaniyim hanimefendi .yardimci olmaya cakistim size.soguk sicaga agriyorsa disin siniri agriyor sizde bilmiyorum ne diyorlar yani kanal tedavisi olmasi gerek .eger kanal tedavisi bugun gorulmussede 1gun agrimasi normal ozelliklede disinize degdirince egerki surekli agriyorsa kanal tedavisi gorulmemis ve ya iyi gorulmemis yada ilthablanmis.rontgen cekilmesi lazim.gecmis olsun!...
tarafından
Rotgen cekterdim tatlım sinirler alınıp dolgu yapılacak dedi doktor randevum pazartesi agrıyan dişimle birşey yemeye calıstıgımda zonkluyor dayanamicegim kadar rahatsız ediyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 115 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
0 oy
8 cevap 154 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miraeymen (583 puan) tarafından soruldu

408,923 soru

12,290,626 cevap

38,199 kullanıcı

Kategoriler

...