0 oy
112 göst.
Aile kategorisinde (762 puan) tarafından
Kızlar 22 aylık oğlum var baba, dede, teyze, oha, abo  sobe oynarken bobe vs diyor sık sık kullanmıyor kelimeleri canı isterse diyor mesela anne demiyor bazı çocukları görüyorum çok güzel konusanlar oluyor neden böyle diyorm. Bir diğer konu ise biz oğlumu hep sevgi dolu, içinde kavga vs olmadan yetiştirmeye çalışıyoruz eltimin oğlu 1 yaşında o biraz hırçın gelip çocugun kafasını ısırdı benim oğlumda sinirlendi ağladı vuracaktı annesine baktı acaba ben yokken o oğluma gözlerini vs mi büyüttü diyorum oğlum bir tek ondan çekinir normalde atılgan birisi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Telefon tablet TV verme . İlgilen canım sürekli konuş . Yaşıtlarıyla bı araya getirmeye calis . Sosyal ortamlara girin .hikaye oku . Gece yatarken  öğün ne yaptığınızı anlat . Hikaye kur kendin .anlat . Beraber iş yapın yemek vs . Oda yapsın eklesin.konusur inşallah . 
(762 puan) tarafından
Canım ben çalışyorm annem bakıyor o veriyor teli vermeyin diyorm ama veriyorlar evde 2 kız kardeşim var onlar baya ilgileniyorlar. Öğrenme olarak çok iyi telefonu herşeyi öğrenmiş mesela yemek yedikten sonra sofra felan toplar ama bu konusma kafama takıldı
tarafından
Ben verdim pişmanım vermeyin diye post açacaktım hatta . Benimki birazda mecburiyetti . Yemesi çok sikintiliydi .ameliyat falan olmuştu . Telefon da  biseyler izleyeterek yediriyordum alıştı .yemek yemeside saatler sürdüğü için .  Çok izliyorduk
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 2,630 göst.
10 Nisan 2021 Aile kategorisinde beril33 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 204 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde Kizannesi (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 627 göst.
21 Şubat 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 311 göst.
6 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ssss. (34 puan) tarafından soruldu

403,633 soru

12,092,950 cevap

36,386 kullanıcı

...