0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (739 puan) tarafından
Ya kızlar ben bi türlü kendime gelemiyorum  her an deprem olacak gibi sürekli sallanıyoruz psikolojik destek almayı düşünüyorum artık elhamdülillah namazım abdestim de var ama bu korkuyu yenemiyorum evime giremiyorum yatak odamda yatamıyorum 
notu ile kapatıldı: Admin tek posta topladı oraya yazin

2 Cevaplar

0 oy
(4,393 puan) tarafından
Ülkece hepimizde var canım o yemek yapıyorum acaba bu yemeği yiyebilecek miyiz diyorum misafir gelecek ertesi güne tatlı yapıyorum belki de bu tatlı dolapta kalacak depremde ölenler de Bi gün önce yemekler yaptı belki misafir hazırlığı yaptı belki çocuklarına beslenme hazırladı koydu dolaba ama hepsi kaldı benim de aklımda her adımımda aynı soru geliyor sonra diyorum tek deprem mi sanki öldürecek kendine gel diye 
(739 puan) tarafından
Çok  doğru söylüyorsun sadece şuan deprem gündemde olduğunu için korkuyoruz Rabbim aklımızı almadan canımızı aldın inan giden canından  kalan aklindan oldu diyorlar  cok cok doğru
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Bizde aynıyız inan adanadayim Adana'da deprem bekleniyor diyor bütün herkes beynimin içi dönüyor sürekli sallandigimi hissediyorum sürekli arada nefesimden bile yatak hareket etse yüreğim resmen ağzımda atıyor boğazım ağrıyor yutkunmakta zorlanıyorum artık bel boyun ağrısı oluştu depremden sonra kaskatı sanki tüm vücudum Rabbim korktuğumuza uğratmasin:( 
(932 puan) tarafından
Bende adanadayim 9. Kattaydim dün artık kaçtık evden teyzesi gile geldik eşimin . Çok kötü olduk eşimde bende çok etkilendik 2 tane çocuk var birde

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 357 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 209 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 481 göst.