0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
Kızlar upuzun yazmayı o kadar isterim ki neyse lohusayken eşimle tartistigimizda bana el kaldırdı diye ailemi aramıştım sinirle onlarda gelince işler sarpa sardı neyse halloldu bir şekilde ve o günden beri ailemle kendi istegimle gitmiyorum görüşmeye onlarda tarstigi için eşimle  ve ailem aile apartmanında kalıyorlar ve ailem dışında hiçbirini görmek istemiyorum sevmiyorum ama annen sürekli gel felan diyorlar babamlar ama onlar yüzünden gitmek istemiyorum hepsi kötü fesatlsr aile apartmanında oturan varsa anlar beni şimdi diyorum gideyim ama hepsi gelecek görmek için güya ama ben istemiyorum görmek onlari bu yüzden aileme gitmeyerek hata mı yapıyorum eşim o kavga ettiğimiz gün eve geldikkeri için onlarla da tartıştığı için konuşmuyor ben ne yapim şimdi eşim gidebilirsin diyor ama işte dediğim gibi

4 Cevaplar

0 oy
(2,135 puan) tarafından
Git canım. Bir kere gittikten sonra o stresi atarsın üzerinden. 
(256 puan) tarafından
Aslında bende öyle diyorum ama kafama çok düşünce geliyo sonra vazgeçiyorum ama babam bugün aradı baya kırılmış gibi konuştu niye gelmiyorsun diye bende gitsem hem değişiklik olur diyorum ama bir yanında istemiyor
(2,135 puan) tarafından
Yarin hemen git bence. ordakilerle bjr kere göz göze geldikten sonra daha rahat edeceksin. Ailen sonuçta eninde sonunda gideceksin süreyi ne kadar uzatırsan o kadar çok düşünürsün
(256 puan) tarafından
Öyle haklısın aslında ama bir türlü başaramadım
-Reklam-
0 oy
(50,965 puan) tarafından
git lafini acacak olurlarsa susturursun
(256 puan) tarafından
Öyle yaparım canım da işte diğer akrablari görmek istemiyorum bunu nasıl aşıp gidicem bilmiyorum
(50,965 puan) tarafından
amcanlar mi oturuyo sadece baska.kimler var
(256 puan) tarafından
Amcalar evet canım ama karıları hep fesat görsen yani binaya adım atsam herkes biliyo görüyor yani ondan
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Oyuzden geri adım atilcaksa aileye her şeyi bildirmemek lazım sen unutursun ama aile unutmaz o ayrı....ama annene babana neden gitmeyeceksin ki onlar konuşacak diye kim ne derse desin boşver he he diceksij geçeceksin hayatta her şey insanlar icin onlar yüzünden kendimi ailemden neden mahrum edeyim
(256 puan) tarafından
Evet canım cahillik işte sonradan dank ediyo insanın kafasına herşeyi söylememek neyse bizimkiler o konuyu açmaz bile çünkü hep gel diyorlar dosta düşmana karşı niye gelmiyorsun diyorlar bende hak veriyorum gitmekte istiyorum ama o fesat akrabalar yüzünden gidemedim bir türlü
(14,123 puan) tarafından
Hiç takma ay insanlar zaten hep konuşur iyi de olsan kötu de olsan boşver ailene neden gitmemezlik yapacaksın gayet de git güçlü dur kimseyi de takma
(256 puan) tarafından
Öyle canım o kadar haklısın ki öyle deniycem bakalım
(14,123 puan) tarafından
Git git kimseye takılma
0 oy
(6,500 puan) tarafından
Canım her kârı koca arasında tartışma oluyor eğer laf sokarlarsa sende onları başka bi yerden vur mesela onlar hep güllük gulistanlık mı yani. Esimle iyiyiz falan dersin susturursun. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde nurr001 (2,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevgi05 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 569 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,208 cevap

36,597 kullanıcı

...