0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Oglum kayıyor tutuyor demirleri çıkacak elektrik çarpıyor neden oluyor olmaması için napmam lazım 

8 Cevaplar

+1 oy
(20,102 puan) tarafından
Giydiği ayakkabı uzerindeki kıyafetler etkisini daha da artırıyor olabilir. Ben mesela triko kazak ceket mont ve botumu giydiğim zaman kendiligimden yürüyen elektrik oluyorum. O halde bi de kaydiraga binsem kesin şoktan ölürüm heralde. Parka giderken giydirdigin kıyafetlere ve ayakkabısına dikkat et. Kauçuk tabanlı ayakkabılar aşırı elektrik cekiyor
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Haha güldüm kusura bakma dun kizimi parka götürdüm kaydirdik bi dokundum eline pat carpti elektrk statik elktrk o bisi olmaz merak etme küçükken seninde olmazmiydi kayarken benim cok olurdu
(862 puan) tarafından
Benim ki öyle olunca oynamiyor uf acıdı diyor geri gidiyor bende dedim acaba bi çözümü yokmu :))
(564 puan) tarafından
Bende de oluyor mesele kazak faln giydiğimde
(1,916 puan) tarafından
Yok be canim kiyafeti sürtünce kaydiraga hep olur genelde :))
0 oy
(1,102 puan) tarafından

Kız olmamasi için ne yapılır . Kinetik enerji o. Sürtündugu için olur. Hepimizin olurdu ya küçükken :)

(862 puan) tarafından
Oluyor benimki kaçıyor oynamıyor üzülüyor :D
Benimde şimdi aklıma geldi sabah uf acıdı dedi eve gidelim dedi geldik eve üzüldüm valla
(1,102 puan) tarafından
Toprağa dokunması lazım inince :)
0 oy
(51,818 puan) tarafından
hep oluyor o toprak ellesin 
0 oy
(402 puan) tarafından
Olmaması için plastik kaydıraktan kaymamalı canım. Mecbur o parklarda oynatıyoruz güya enerjilerini atsınlar istiyoruz ama tam tersi daha çok elektrik yüklüyor çocuklara.
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Yanımda fısfıs şişede su götürüyorum kaymadan önce arada 2 fıs sıkınca elektrik olmuyor 
tarafından
Kaydırağa mi sıkıyorsunuz
(2,265 puan) tarafından
Evet kaydıraga plastik yerlerine. Elektrik oluştukça sıkıyorum ıslanacak derece olmuyor ama elektrigi önlüyor
0 oy
tarafından
Nefret ediyorum o yüzden oğlumun kaydıraktan kaymasını istemiyorum o derece 
(1,011 puan) tarafından
Aynen öyle sinir basıyor benide çocuk bile korkuyor öyle bı carpiliyozki mecbur tutmak zorunda kaliyom çocuğu küçük daha yavrum nasıl hevesli oda korkuyo napcaz blmem hertrulu carpiliyoz yani sırf bu yüzden hc gtmek istemiyom
tarafından
Benimki de 17 aylık
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Evet bnm kızım kayınca ondadnda oluyor ve oradaki bütün çocuklar da oluyordu 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 48 göst.
14 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
2 cevap 43 göst.

411,070 soru

12,373,348 cevap

42,603 kullanıcı

Kategoriler

...