0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar ankarada dünya göze sorduk 21 bin dediler.  Veni vıdı diye bir göz hastanesinde ise 15 bin dediler. Düşünüyorum yapmayı ama ileri ki yıllarda tekrarlar diye de çok korkuyorum.  -3.5 lens kullanıyorum lens çıkarınca hiç birşey net göremiyorum astigmat yok .

11 Cevaplar

+1 oy
(10,460 puan) tarafından

Az once baska bi arkadaşın postuna yazmıştım sana da kopyalayayım :)

Bende miyobum 4 numaraya yakın Düğun zamanı lens kullandm gözluk kadar rahat olmadığı için duğunden sonra kullanmayı bıraktm Lazer ameliyatı olmak istiyorum ama tekrarlama riski varmış o yüzden olmadım.  Araştırmıştım, Gözbebeğinin 37 yaştan sonra büyumesi duruyormuş o yuzden 37 yaşımı bekliyorum :)

(16 puan) tarafından
Sanirsam astigmat olanların tekrarlıyormus eğer
 Bende yok astigmat belki tekrarlamaz ama garantisi yok diye emin olamiyorum
(10,460 puan) tarafından
Bende astigmat var mı yok mu hatirlamiyorum da gözluğu çıkarınca uzağı hiç hiç goremem. Yakınım çok iyi ama
(16 puan) tarafından
Benimde yakınım çok iyi net görürüm.  Yaptircam galiba  tekrarlarsa da 40 indan sonra tekrarlar herhalde :)
(10,460 puan) tarafından
Hayırlsı ya gözlukle de bir ömur zor valla ☺️ yaşın kaç
(16 puan) tarafından
Ben gözlük yüz  hattima asla yakistiramadigimdan lise yıllarından beri şeffaf lens kullanıyorum.  Lens de artık bıktırdı tak çıkart uykum gelince falan çok batıyor gözlerime ve kuruluk yapıyor onların fiyat da almış başını gidiyor eşim lense bu kadar para verecgmze ameliyat olmamı söyledi araştırıyorum şuanda işte yaşım 25
-Reklam-
0 oy
(434 puan) tarafından
Ayni dertten muzdaripim yuce ALLAHIN verdigi gozu bile parayla gorebiliyoruz saka gibi 15 bin ne 
(16 puan) tarafından
Evet malesef daha 5 ay önce bir tanıdığım dünya göz de yaptırmış 16 . 500 nasıl 5 ayda 21 bin artıyor aklim almıyor. Ama artık çok sıkıldım lensten malesef olmak istiyorum fiyatı çok yüksek olsa dahi
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Benim arkadaşım polis olabilmek için çizdirdi gözünü fiyatını hatırlamıyorum ama 5 sene oldu gayet iyi görüyor bir sorun yok gözlerinde 
(16 puan) tarafından
Anladım canım çok teskr ederm
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Çizdirme zamanını geçirdiğim için artık gözde katekarus oluşmuş damar incelmesi ve ilerleyen zamanda kör olma olsalığım varmış bunu iki ayrı hastaneden aynı şeyleri duydum tadavi olarakda ışın tedavisi önerildi hastalığın ilerlemesini durdurmuş ve 100de 90 sonuç veriyor dendi bn 2 3 ay önce 2 göz içinde oldum 12 bin verdim keşke zamnnda gitseydim de çizdirseydim, bide halka tedavisi önerdiler biraz netlik kazanması için 50 bin dendi, yaptırmadım onu yapsamda ömür boyu gözlük kullanmak zorundayım zatn, size geçmiş olsun göz herşeymiş valla ameliyattan. 3 gün snra neler çektim neler 
(16 puan) tarafından
Tam olarak ne ameliyatı oldun orayı anlamadim canım işin tedavisi mı oldun sadce
(3,147 puan) tarafından
Evet ışınla ilerlemeyi durdurdular ama net görüntü yok bulanık harfler bazn iç içe gözlüksüz zor oluyor,
(16 puan) tarafından
Anladım canım allah yardımcın olsun
0 oy
(6,857 puan) tarafından
11 sene önce oldum geçen 2 hafta önce muayeneye gittim gebelikte bulanık görmeye başladım %70 görüyorsun ikisinde astigmat var yani bulanık görme. Sağda miyop var 1.25 gözlük yazdı almadm. Ve bir çok kişi 10 sene ömrü var diyor. Olacak isen mercekli olana bak cnm ömürlük o arkadasm yeni oldu dün görüştük hatta net görüyor gözleri çok bozuktu
(16 puan) tarafından
Mercekli olan tamam canım yarın muayene olmaya gideceğim soylerim bunu teskkr ederm
0 oy
(6 puan) tarafından

Bu Of fiyatlar ne olmuş böyle 5 yıl öncesi 5 bin tlydi.ben yaptırdım çok memnunum iyili yaptırmışım yeniden doğdum sanki.

(16 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım numaranız kaçtı acaba bi de astigmat var miydi
(6 puan) tarafından
Bişey değil canım 2.75 ti diğeride 2.50
(16 puan) tarafından
Anladım tesekkr ederm astigmat varmıydı gözünüzde peki
0 oy
(377 puan) tarafından
Arkadaşım 18 e cizdirdi gözlük kullaniyordu dunya göze samsunda
(16 puan) tarafından
Ne zaman çizdirdi peki
(377 puan) tarafından
10 gün falan olmustur
(8,408 puan) tarafından
Bende Samsun'dayim. Hangi doktora olmuş.
(377 puan) tarafından
Onu hiç bilmiyorum
0 oy
(248 puan) tarafından
2007 yılında yaptırdım dünya göz Ataköy de gözlerim ozaman 4 4.5 tu astigmatta vardi çok şükür daha yeni göz muayenesi oldum doktor çok güzel dedi ameliyatiniz başarılı yapılmış dedi anlıyorlar demekki ama tekrarlama riski var dediğiniz gibi zaten ameliyata girmeden bir sürü şeye bakıyorlar gözünüz el verisliyse ameliyata yapıyorlar girerke. Size imza attiriyorlar sonra tekrarlama riski var tekrarlayınca gözünüz ikinci bir ameliyata elverişli değilse gözlük taksaniz bile bulanık görebilirsiniz kabul ediyormusunuz diye. Ama bunlar 2007 de olanlar yıllar geçti şuan ilerlemiş ve değişmiştir ben bildiklerimi aktardim
(16 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(854 puan) tarafından
Bursa da Osmangazi 8.5 bin dediler bende fiyat araştıriyorum
(16 puan) tarafından
Ya arada çok fiyat farkı var bence bunlar bizi kazikliyor gibi geldi anlamadim
(854 puan) tarafından
Bursa da Bi hastaneye daha sordum 40 bin dedi şok oldum sanki goz nakli istedik fiyatlar çok uçuyor cidden şuan benim bulduğum en uygun Osmangazi bursa. Doktor kontrolünde yüzde yüz uyumlu çizdirme ye bir daha tekrarlamaz dedi ama bilemiyorum tabi
0 oy
(778 puan) tarafından
Benim kaynanam ve  yakın arkadaşım gözünü çizdirdi çok memnunlar ilerde tekrar gerek olur mu bilmiyorum arkadasim 10 bine yaptı İstanbulda
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Amcam yaptırdı. 2 sene sıkıntı yaşamadı sonra sanki gözlerim yanıyor diye doktora gitti doktor tozlanmış gibi bişey dedi temizlediler düzeldi. 5-6 yıldır gözlük kullanmıyor çok memnun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 345 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
19 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Yenianne2710 (9 puan) tarafından soruldu

411,701 soru

12,393,931 cevap

44,027 kullanıcı

Kategoriler

...