0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar oğlum 4 aylık ve ben sürekli olarak yasin veya Yusuf suresi açıp dinletiyorum. Hamileyken de düzenli olarak elimi karnıma koyar açar dinletirdim. Bunun kişilğine  bi etkisi olur mu acaba dine bağlı olması açısından vs . Yoksa sadece dinlediği ile mi kalır . İleride tabiki dini şeyleri öğretip anlatcm öyle de öğrenir  ama böyle dinlemenin bi faydası olur mu sizce

2 Cevaplar

+1 oy
(413 puan) tarafından
Bende sizin gibiydim hem hamileyken hemde doğduktan sonra dinliyorum dinletiyorum çok şükür oğlum duyduğu şeyleri hemen ezberliyor 2 yaşında ilahi biliyor ezan okuyor faydası olur neden olmasın Suudi Arabistan'a 5 6 yaşlarında cocuk var kuranı hatmediyo Masallahinizi alirim
tarafından
Maşallah cnm. Bnde dini şeylere çok önem veriyorum o yüzden elim gelen neyse yaptım yapcm da hep. İnşallah bi faydası olur dinlediği ile kalmaz
(413 puan) tarafından
İnşallah canm hiç bisey boşa gitmez
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından
Hayır. Spritüal şeyler bunlar dedi doktorum. Boşuna zorlamayın. Her şeyden önce elektronik bir ses o zaten. Ben ilk 1 sene hiç dijital ses dinletmedim, bebeğin etrafındaki melekleri ürkütüyor dijital ses. Kendim ninni söyledim, şu an hala müzik aramaz, ben mırıldansam sakinleşir ama. Zamane icatları bunlar.
tarafından
Melekleri ürkütmesi diye bişey ilk kez sizden duydum inanın.  Öyle bişey olabilir mi düşündürücü cidden. Walla ben yeri geliyor kuran yeri de geliyor çocuk şarkıları açıyorum ki kulağı bişeylere aşina olsun sevsin . Ama ne kadar doğru bilmiyorum
(658 puan) tarafından
Ben de evlenmeden önce Saliha Erdim diye bir hanımefendiden duymuştum, mantıksız da gelmedi. Elektronik ve dijital sesler rahatsız edebiliyormuş. Bebekken çok maruz bırakmamak gerekmiş. Özellikle il aylarda bebekler bilinçsizce güler, siz de bilirsiniz, meleklere güldüğü söylenir hep :)
tarafından
Evet onu biliyorum da cnm diğer dediğini ilk kez duydum araştırcam mutlaka. Teşekkür ederim
(658 puan) tarafından
Yapabiliyorsanız siz okuyun, özellikle yenidoğan için. Sağlıkla büyüsünler
tarafından
Çok tesekkür ederm sağ olun..Yapabilirim de bazen fırsat olmuyor en azından telefondan açıp önüne koyup gidebiliyorum ama her an okuma şansım yok malesef.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 284 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 350 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,283 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu

409,530 soru

12,309,775 cevap