0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Yani duyduğum kadarıyla çekip çeviren falan varmış öyle yerine koyan benim oğlumun kolu çıkmış acilden girdik oğlum ayakta doktor yere çömeldi önüne. Önce omuzuna dokundu iki parmağı ile bizde böyle izliyoruz muayene ediyor sandık. Üstünde atlet vardı kazağıni çıkarmıştık. Atletin kolunu sıyırmadi bile önce omzunu tuttu. Sonra orayı bıraktı dirseğini tuttu iki parmak ile. Ne diğer eliyle çekti nede çevirdi. Biz muayane bitti sandık bir şeyi yok diyecek sandık çünkü oğlum ağlamadı ayağa kalktı eşim incinmişmi dedi kırık mi var dedi yok dirsekten çıkmış dedi ne yapcaz dedi bir şey yapmayacaksiniz ben koydum yerine dedi. Şok olduk ikimizde sadece 2 parmak ile dokundu koluna acıyan yeri tespit ediyor sandık biz. Ben ilk defa böyle bir şey gördüm yani o kadar narin kontrol ediyordu ki çıktığı yerine koyması imkansız. Böyle doktorlar iyi ki var birde o kadar güler yüzlüydü ki nur gibiydi yüzü ♥️

11 Cevaplar

0 oy
(17,430 puan) tarafından
Benim de 6 7 yaşlarında iken kolum kırılmıştı omzum da yerinden çıkmıştı. O zamanlar köydeydim araba yoktu hastaneye gitmek icin nenem dr beni kırıkcıya götürdü. Kadın ayak topuğunu koltuk altima koydu evire çevire omzumu yerine takti ama ben kaç kere öldüm dirildim o acıdan hatırlamıyorum. Böyle naif doktorların da olmasi ne güzel. Bazıları cikiktan bile anlamıyor. 
(688 puan) tarafından
Yok canım benimde bacağım çıkmıştı daha önce benimde öyleydi kadın sabunla bacağımı ovalaya ovalaya çeke çeke yerine koydu ben böyle bir şeyi ilk defa gördüm hayır çocuk yüzünü bile buruşturmadi
-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İyi doktora dek gelmişsiniz doktorlar genelde çıkığı bilmiyorlar. Benim yeğenimin de kolu çıkmıştı annesiyle teyzesinin elinden tutarken birden kendini yere  bıraktı. Hemen hastaneye gittiler doktor aynı şekilde yerine koymuş kimse bir şey anlamadan 
(688 puan) tarafından
Çocuğum yünü bile buruşturmadi
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ay maşallah doktora çok iyi ya kuzuya da çok geçmiş olsun:)
(688 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim başımıza buda geldi vallaha
0 oy
(99 puan) tarafından
Ayy hep olsun böyle doktorlar çocuklarımız için bizim için maşallah doktara
(688 puan) tarafından
İlk defa böyle bir doktora denk geldim hayatımdaki tüm şansı bugün kullandım galiba. Ben götürürken ortalığı yıkar diye düşündüm çünkü çok ağladı gidene kadar. Doktorun odasından ağlamadan çıktık
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Valla eğer gerçekten oturttuysa yerine Allah razı olsun doktordan çocuğu aglatmadan halletmiş. Ama çıkık yerine oturtmak o kadar narin bı işlem değil benimde küçükken devamlı çıkıyormuş yani öyle narin yapan ilk senden duyuyorum. Bence başka bı hastanede.bir film çektir nolur nolmaz.
(688 puan) tarafından
Yok canım sallanıyordu kol biz gittiğimizde kaldıramiyordu. İlk 14 dakika hastanenin dışında bekleyin dedi eline sürekli bir şeyler verin kolunu kaldırabilirse getirmeyin kaldirmazsa getirin dedi. Kaldırdı hemde doktor çeker çekmez kaldırdı ilk hemde ne çekti nede çevirdi iki parmakla yaptı dokunarak bizde bir şey anlamadık ağlayarak gitti çocuğum dönerken normaldi
(3,168 puan) tarafından
İyi o zaman canım çok geçmiş olsun
(688 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
E doktor iste canim anatomi bildigi icin santimine kadar neyin nerede duracagini hesaplayabiliyo ezbere yapiyodur artik Allah sayilarini cogaltsin iyi doktorlarimizin degeri bilinir insallah
(688 puan) tarafından
Ben hiç denk gelmedim bu derece işin erbabına. Birde gençti 35 40 yaşında falandı
0 oy
(20,627 puan) tarafından
Doktorlar normalde bunu bilmez süper vallahi
(688 puan) tarafından
Bende ona hayret ettim inanki
0 oy
(800 puan) tarafından
Benimde kucukken omzum cikmisti doktorda ayni sekilde kolumu one dogru cekti birakti yerine oturdu :D hicte acimadi aglamamistim bende 
(688 puan) tarafından
Bu çekmedi canım bu bakıyordu sadece eliyle önümüzde nasıl yaptı bizde bilmedik çocuğunda anlamadı hiç bir şey ağlamadı bile
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım oglumda parkta oynarken dustu kolunu kaldıramıyodu hep aglıyodu. Goturduk doktora aynen dedıgın gıbı muayene eder gıbı baktı bıseyler yaptığı sonra cocuk kolunu kaldırmaya basladı. 
0 oy
(8,872 puan) tarafından
Benim teyzemin ayağı kırılmıştı cıkıkcıya gitiler  yerine taktı
0 oy
(10,146 puan) tarafından
Benim kızımda bebekken kolu dirsekten çıkmıştı annem dedi kirikci mi çıkıkcı mi ne diyolar ona götürelim hayır hastaneye götürecem doktor baksın dedim doktor aldı kolunu çevirdi yerine koydu 2 dakikada bende şok olmuştum 
(688 puan) tarafından
Yok işte bizde hiç çevirme çekme olmadı 2 parmağı ile muayene ediyor sandık biz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 662 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Laleonall15 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 667 göst.
+2 oy
13 cevap 649 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,384 soru

12,383,346 cevap

43,366 kullanıcı

Kategoriler