Yahu taktın...Meb dagıtmiyor bu kitaplari ama anlamak istemedin ismi lazim değil güya bi guzellik uzmanın amanda çocuklara kitap dağıttım saçmalığı ve bende bunu elestirdim ...
Hala beni hükümet sözcüsü gibi görüyorsun bütün öfkeni bana aktariyorsun
Ben ne hükümet ne de muhalif yandasiyim
Siyasal görüşümü temsil edecek bi parti yok
Kendi görüşlerim var ve bu da kimseyi ilgilendirmez ama etiket elinde dilinde ha bire beni bir yere konumlandirmaya çalışıyorsun...
Depremde yaşanılan acılar icin fatura kesecek birini arıyorsun bu ben değilim
Sana bi vatandas olarak oy vermezsin desteklemezsin dedim ne diyebilirim bana hoykurme burda ...
Bak sakin kalmaya çalışıyorum
Ama sen yeterince depremzelere uzulmuyorsun gözlerine bakmiyorsun diyerek bana acı baskısı mı yapıyorsun...neye göre belirliyorsun sahi üzülüp uzulmedigimi sosyal medyanin yas heyetinden gecirio onaylatmam mı gerekiyor.. boş işler..niyet okumak falan gecelim buraları...
Devletin hesap verilebilir olmasını bende destekliyorum ...ama bunun posttaki konumuzla zerre ilgisi yok ..ne paylassam kafandaki yandas algısıyla birseyler yaziyorsun ve ben bundan cidden cok sıkıldım...
Bir şekilde hepimizin canının yandığı zamanlarda buradan mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum. Buralar tam anlamıyla algı çöplüğüne dönüşüyor zira. İnsanın sakin kalması o kadar zorlaşıyor ki; kendinizi aklını kullanma ihtiyacı duymayan birine laf anlatmaya çalışırken buluyorsunuz.
Aldığı her nefesi siyaset ile değerlendirerek yanan ciğer üzerinden hükümet yıkıp, hükümet kuranlar; faşist duygularını tatmin etmek adına, ayağa batan dikeni çıkarmak için ayağı kesmek lazım diyenler; boş atıp dolu tutmaya çalışan, umutsuzluk ve kaos ile beslenen komplo teorisyenleri; sorgulamadan, araştırmadan her duyduğunu doğru kabul ederek bunun pazarlamasını yapanlar...
Ve inancıyla sükun bulanlarin huzurunu baltalayanlar..
Ya çok pardon ama... Nedir senin bu Allah'a sığınmak ve edilen dualar ile problemin?
deprem dirençli evler ,icin kafa yoruyordun da ettigimiz dualar mı bozdu konsantrasyonunu?
Depremzedelerin sosyal hayata dahili ve bundan sonrası icin bölgenin kalkınması açısından dahiyane fikirlerin vardı, dualar mı mâni oldu?
Ekonomiyi alt üst etmeden evler yapacaktin da sen, sırası değil biz dua edeceğiz mi dedik sana?
Senin çelik gibi sinirlerin, taş gibi bir psikolojin ve gece gündüz sağa sola sataşarak bilediğin hırsın varken; biraz olsun rahatlamak, yanlız olmadığını hissetmek isteyenleri de anlayamazsın...
Sen herkese ve her şeye muhalif olmaktan duyduğun hazzı terk ederek, insanlara iyi hissettirmek için çabalayanları da anlayamazsın...
Sen duayı, ümidi acizlik olarak görerek insanların hassasiyetleri ile alay ederken; bizlerin o dualardan güç aldığımızı, sükunet içinde beklememize yardım ettiğini de anlayamazsın...
Anlamanı da beklemiyoruz zaten! Onayına da hiç ihtiyaç duymuyoruz!
Sen her neye inanıyor isen onunla meşgul ol, ona da hiç karışmıyoruz!
Ben Allah'a inanmayı seviyorum!
Ben dua etmeyi seviyorum!
Ben duanın gücüne inanıyorum!
Var mı itirazın?