Ah yorumları okuyorumda ben dahil tüm anneler aşşaği yukarı aynı şeyleri aynı duyguları yaşıyor. Bunca zorluğa bunca zahmete rağmen yinede herkes çocuk istiyor yetmiyor insanoğlu unutuyor 2,3,4... çocuk daha oluyor, ve neden? Çünkü aynı anda dünyanın ennnn tatlı duygusu minicik sabii bi varlık senin varlığına muhtaç tamamen sana bağlı ve karşılıksız bi sevgi besliyor sana...
Benimde lohusaligim duygusallık ile sinir krizi arasında geçti ama şimdi 19 aylık oldu bile ve ilk fotolarına baktikca duygulanıyorum. Kuşum ne çabuk büyümüş daha dün ilk dişi çıktı diye eşimle evin ortasında zıplayıp dans etmiştik
kız iki çocuk annesiyim ben bile unutuyorum ne için kalktigimi bugun ne yedigimi eşin bakiyosa eger biraz o baksin bebise yada annen kayinvaliden lohusalik zor çünkü bide ilk bebekse dahada zor ama bu günler geçicek
Canim yaşadıkların çok normal. Benimde ilk çocuğum 6 aylık hala daha alışabilmiş değilim düzene. Gece kalkıyorum kucağımda emzirirken uyuya kaliyordum bazı zamanlar. Hala gece uyandigimda yatakta bazi gunler cok yoruldugumda ne yapacaktim ki simdi ben diye afalliyorum
1,498,691 soru
24,480,951 cevap
356,772 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın