0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (2,503 puan) tarafından
ya tiktokta neden bu insanlar birbirlerini korkutuyolar yok deprem olucak yok havada bulut varmis az once bakarken birden ses geldi üst kattan aklım çıktı korkudan oturup agladim cocuk gibi ülkece zaten korku panik icindeyiz ama bu sosyal medyalarda daha cok insanlari korkuya panige sokuyolar 

13 Cevaplar

+8 oy
(820 puan) tarafından
Tiktok diyince tüyleri diken diken olan tek ben miyim:) öyle sevmiyorum kullanmıyorum da adını duya duya gündüz kuşağından
(10,706 puan) tarafından
Tek degilsin :) bide orda ki bilgilerle gelip burda şoyle boyle olacakmıs diye anlatıyorlar
tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana ya
-Reklam-
+3 oy
(2,570 puan) tarafından
Biz zaten deprem ülkesiyiz. Her an her şey olabilir. Bol bol dua okuyarak telkin edebiliriz kendimzi. Elimizden geldiğince çanta vs hazırlayabiliriz . Ama tiktok çok yanlış bir platform ben hiç sevmedim. Gidişatı baştan iyi gitmedi. O yüzden ne kadar uzak durursan daha iyi olur bence. Yinede senin karın canım benim.
(2,503 puan) tarafından
oyle tabi canim ama ay ne bilem insan korkuyo işte duami okuyorum ama
(2,570 puan) tarafından
Evet canım bazen bende de oluyor panik korku çünkü yaşıyoruz. Kolay kolay atamayız ama korkularımızın üstüne tetikleniyorsak daha da korkutuluyorsak, bir süre girme. bazıları para kazanıyor o uygulamadan izlenmesi için.
+3 oy
tarafından
Gündemi tiktoktan takip eden var mi cidden :)
+1 oy
(10,706 puan) tarafından
Silerek korkularınızı giderebilirsiniz bence, nasıl fikir
0 oy
(352 puan) tarafından
İki çeşit insan var biri sürekli bu tarz deprem vb haberlerine maruz kalıp duyarsizlasan 

Diğeri de maruz kalıp korkan
(2,503 puan) tarafından
evet ya
0 oy
(2,564 puan) tarafından

image

୧⁠(⁠ ⁠˵⁠ ⁠°⁠ ⁠~⁠ ⁠°⁠ ⁠˵⁠ ⁠)⁠୨ᕙ⁠(⁠ ⁠~⁠ ⁠.⁠ ⁠~⁠ ⁠)⁠ᕗ
0 oy
(17,587 puan) tarafından
Sadece tiktok degil burdada var böyle postlar açan 
0 oy
(727 puan) tarafından
Sosyal medyaların algoritması zaten onun üzerine. sürekli bi olumsuzluk, korku ve memnuniyetsizlik içeren şeyler aniden önüne çıkar. Eğer çok vakit geçirirsen çok denk gelirsin. Amaç ise insanları sosyal medya üzerinden yönetip ülkede sürekli bi isyan havasının dolaşması, kargaşa vs.  ... kullanmamaya çalışın öylesine gezilmez sosyal medyada 
0 oy
(658 puan) tarafından
Aklı olan TikTok kullanmaz.
0 oy
(4,896 puan) tarafından
İzlemeyin kapatın şu tiktoku sıkıntı mıkıntı kalmaz. Ahh ahh verdiği manevi hasarları bi bilseniz..
0 oy
(8,491 puan) tarafından
Bugün gördüm tiktokda yine tarih vermişler deprem için korkuyorum artık
(10,706 puan) tarafından
Inanıyor musunuz şu tiktokta ki sacmalıklara cidden
(8,491 puan) tarafından
Uzman astrolog bundan 3 ay önce 5 ve 6 subatta deprem olacağını söylemiş şimdide 7 marta dikkat etsinler dedi.
(10,706 puan) tarafından
Kuzum niğde de oldu 1 saat once 5.3
Hey allahm yarabbim durmayacak bu depremmler
(8,491 puan) tarafından
:((( Allah'ım butun fay hatları aktif hale geldi diyolar çok korkuyorum bende... Sivas'ta da olmuş dün
(10,706 puan) tarafından
:// niğde de 4 ayrı aktif fay varmıs zaten. Cok da yakinız nevsehirdeyoz biz
Zaten 6subattab beri butun depremleri hssettik
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Benim ne Instagram ne face ne tiktok var hiçbirini kullanmıyorum hiç acmadım hesap felan dünyanın en saçma şeyleri.. çevremde herkesin var ve acayip bozulmuş psikolojileri sürekli takip edince herseyi gercek sanar oldular galiba.. ama faydalı şeyler takip ediyorum diyerek insanlar sadece kendilerini kandırıyorlar.. anca vakit harcatıyor boş şeylerle beyni dolduruyor.. taa 8 yaşa kadar düşmüş sosyal medya hesabı.. sadece TV haberleri ile takip etmek gayet yeterli eski düzen
0 oy
tarafından
Dalga geçip videosunu çeksinler Allah onlara bile yaşatmasın o korkuyu başka da dua etmicem

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,068 soru

12,462,286 cevap

46,782 kullanıcı

Kategoriler

...