0 oy
455 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Malum ay sonu maaşa daha var bklava yemek istiyorum doğuma 2 hafta kala deli gibi aşerdim yiyemedim hala aklımda :D 

10 Cevaplar

+2 oy
(2,557 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hamileyken hic asermedim doğurdum aserme basladi gozumun onunden yiyecekler tatlilar geciyo :D esim bile farketmis onceden yarim saat nazlana nazlana yerdin smdi 5 dakikada bitirdin hepsini diyo :-)

-Reklam-
+3 oy
(2,860 puan) tarafından

Lohusalık aşermesi mi bu da :D 

tarafından
+1
Lohusalık kalmadı:D kız bi baklava gönder bana :D
(2,860 puan) tarafından
+2
5 kilo ye otur aşağı :D
tarafından
+1
Yok 250 gram yeter :D
(2,860 puan) tarafından
+1
Bitter çikolata ye de bari hiç değilse sağlıklı :D baklava ne ya
+3 oy
(1,379 puan) tarafından

Canım eşine söyle gelirken 5 10 tane alsın çok fazla tutmaz o kadar 

tarafından
+1
Öyle olacak dicem akşam gelince unutuyorum:D  elimin üstüne yazacam artık :D
+2 oy
(2,338 puan) tarafından

Ben doğumdan önce de aşeriyodum tatlı ama gebelik şekerimden dolayı az yiyodum :)) doğurdum hala daha canım istiyo bazen deli gibi :)

+1 oy
tarafından
Emziren anneye daha cok hak kuzum boyle şeyler. Hamilelikte 9 ay icinde yesen de olur ama emziren anne umma olur sütü etkilet diye hemen yedirilmesi lazim :)
0 oy
tarafından

Yap ye :P :P ;D

0 oy
(5,053 puan) tarafından

Ben de 31 haftalığım hâlâ pişmaniye istiyorum eşimden çikolatalı istiyorum bir de bulamadı hâlâ :P Bir de motor kurye olduğu için nereye sipariş çıkarsa oralara bakıyor bu gün ben de aynısını dedim çocuk doğsa da o pişmaniye gelecek :DDD

tarafından
Bimde var harika :D
(5,053 puan) tarafından
Bizim buranın bimi a101 i satmıyor ya baktım bu gün :P Getiriyorlarmış satılmıyormuş tarihi geçiyormuş diye dâhâ da getirmiyoruz dedi :P
(5,053 puan) tarafından
Oğlumun bir yeri şişecek yiyemedim bir türlü :DDD
0 oy
(6,399 puan) tarafından

Yalniz degilsin bocükkümmm❤❤❤❤ bende varim :D

0 oy
tarafından

O kişi benim artık aserip yemekten gına geldi ama gel gör ki boğazımı durduramiyorum :D

0 oy
(158 puan) tarafından
Kesinlikle ben hamilelikte fazla aşermem olmadı doğum yaptım sürekli bir şeyler aşeriyorum tatlı krizi geçiriyorum resmen

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,446,830 soru

23,767,319 cevap

315,763 kullanıcı

...