0 oy
609 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aklımı kaybedecek noktaya geldim bir çocuk sabah 8den su saate kadar hıc mi oturmaz hıc mı ya, tuvalete bile yanımda geliyor babası tutmasına rağmen heryerden dıbımde, sureklı birseyken ıstıyor olmaz dedıgım seyı en az ellı kere soyleyıp en sonunda sussun diye tamam duyup veriyorum, ne duruyor ne susuyor o kadar yoruldum o kadar bunaldım ki, bütün cekmcelerı asagı ındırıp annecım topla dedıgımde nooo sen topla dıyo ınsanın kendi evladı da olsa alıp yerden yere vurasım geliyor ya böyle bırseynolamaz bana ınadına yapıyor çocuk resmen, Birkere el kaldırmadım ama bugün o kadar zor tuttum ki kendımı, dayanamıyorum bunalıyorum çıkıyorum markete gıdıyırum arabayla kaçmak ıcın evden yok yıne atamıyorum öfkemi evde sürekli maraba gibi yerden busey topluyorum ya sureklı biyerı kaldırıp koyuyırum bu ne nasıl çocuk 29 aylık kız bide hanı Kızlar daha anlardı daha oturaklıydı ben aklımı kaybedıcem

23 Cevaplar

0 oy
(1,394 puan) tarafından
Kizim olacak be ablamin ogluna bakip  seviniyorum bende kiz boyle yaramaz olmaz diye demek kizlarda oyleymis sjsjs karnmdakini dogurmakdan vaz gectm sjsj))saka tabiki Allah butun evlatlari korusun.sanada kolay gelsin canim anne olmak iste boyle zormus .ben daha karnmdayken anliyorum gelse neler olur hayal edemiyorum)
tarafından
Ay kızlar candır cannn hoş oglum yok olsa o da candır derdım :D nazı nıyazı babasına bakısı oyle guzel ki, adamla bır sorunu yok zaten tum ezıyetı bana, karnınızda tutun cıkartmayın :D
(1,394 puan) tarafından
Ajaj))Bende cabuk ciksinda rahat ediyim diyordum sjsj hic guzel hamilelik gecirmiyorum:(.dogunca bundan dahada zorlu zamanlar bekliyor  beni desene
-Reklam-
0 oy
(7,738 puan) tarafından
Aaa bu benim oğlan :D 

Ocakta 3 yaş oldu iki aydan beri bezdirdi hayattan sakinleştirici kulaniyorum hiç bir işe yaramıyor kardeşine zarar vermeler sen sus artık demeler hayır dememe rağmen bağırarak istemek ah ah kafayı yedim resmen 
tarafından
Senın yıne 2 tane delırsen yerıdır yanı, tek cocukla geldıgım hale bak :D
(7,738 puan) tarafından
Ay bazen birtane çocuk elitane çocuğa bedel olabiliyor zor vala ya
0 oy
(51,320 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim bende son gunlerde ela azicik az konus cok konusuyosun dedim durdum bugün hasta oldu uyumayan cocuk.uyudu sesini ozledim ne garip bişey annelik ya
tarafından
Inan bende sureklı annecım bıraz susalım dıyorum nıyeeee anneeeeee nıye annneeeee neden dedın sus dedın neden dedın anneeeee dedıgıme bın pısman olarak bıde nıye dedıgımı acıklıyorum :D ıkbal annelık deli işi cıdden
(51,320 puan) tarafından
☺️ güldürdün yaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 362 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
18 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu