cnm inan nsl alıştırırsan öyle gidiyor.
önce şunu açıklıyim Ben emzirmiyorum cnm çünkü oğlum emzik tutmuyor beni emzik yerine kullanıyordu bu yüzden sık sık emdiği için göğüslerim sütle dolmuyodu, bnde mecbur mama takviyesi yaptım ama ozamanda biberona alıştı beni emmeyi bıraktı, sütümü sağarak veriyordum ama çok azaldı sinir stres yüzünden son zamanda iyice bir kaşık bile çıkmaz oldu yapmadığım denemediğim kalmadı ama yok çoğalmadı, kendi annemde gelmiyorsa kendini zorlama dedi bende bıraktım.
Konuya gelirsek cnm başta iki saate bir doyuruyodum ama artık üç saate bir veriyorum mama.
Dediğim gibi nsl alışırsa öyle gidiyor, oğlum gündüzleri yarımşar saat uyuyor ikş saat kucakta geziyor, sabah 6dan akşam nerdeyse 9a kdr böyle o yüzden diorum kucağa alıştırmayın diye.
Gece ve gündüz ayrımını bn hiç çaba sarf etmeden kendi kendine öğrendi, önceleri geceleri 4 bazende beş saate bir uyanıyor karnını doyurup tekrar uyuyordu, lakin son bir haftadır mesela gece saat ikide mamasını içiyorsa 3/ 3buçuk gibi uyanıyor ve ağzında biberonla uyumak istiyor. Tam uyudu diyip çekiyorum uyanıyor ağlıyor.
Bnmle birlikte doğum yapan bi tanıdığım var, o hiç kimseye bebeğini kucaklamaya izin vermemiş cnm, bebek öyle bir alışmış kii uyanık olduğu zaman kendi kendine oyalanıyor, ve uykusu gelincede kendi kendine uyuyor. Sadece açken veya bezi kirliyken ağlıyor onun dışında daha ağlamıyormuş, resmen hayretler içerisinde kaldım, arkadaş diyor ki keşke bnm gibi yalnız baksaydın illa bi şekilde üstesinden gelecektin diyor.
Şimdi bana sorarsan kaynanamı çağırdım için çok pişmanım, keşke yalnız başıma baksaydım belki ozaman bnm oğlumda uslu olurdu.