0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Sünnet sonrası nelere dikkat edilmeli 6 aylık oğlum 

Brdagi ne zaman cikartmaliyiz banyo ne zaman yaptirmaliyim??

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
5 aylık yaptırdım, 2 3 gün taktik bardağı 4 gün sonra banyo yaptırdım ben. 
(7 puan) tarafından
Tşk ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke doktoruna sorsaydın cnm her çocuğun sünnet sonrası bakımı olayı farklı bunu en iyi yapan doktoru bilir 
(7 puan) tarafından
Tşkler
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Bardak bir hafta kaldı ama banyoyu sünnetten bir gün sonra yaptırdık ama siz yine de doktorunuza danışın 
(7 puan) tarafından
Tşkler
0 oy
(331 puan) tarafından
İnşAllah genel anestezi yapmazlar. Lokal yaparlar. İnternette salih selman var dualı ve lokal anesteziyle yapıyor. Karton bardakları ortadan ikiye kesip pipinin etrafına koydum ki bez temas etmesin. Kısa olmasın uzun olsun pipiyi tamamen kapasın bi de bardağın kestiğiniz tarafı değil de dudakları gelsin kasıklara kesmesin yavruyy. Bir de sarı kantaron yağı ve doktorun verdipi kremleri bardapa da sğrğn baya etkili oluyor onlar iyileştiriyo. Bardağın dudakalrını tentürdiyot ile kaplarsanız mikrop kapmasın çocuk. Açık yaraya sürmeyin. Sadece doktorun verdiği kremler ve sarı kantaron yağı iyi oluyor. Hareketli de oluyo 6 aylık bebek. İsterseniz iki tane sünnet külodu alın onlar da rahat ettirir biri kururken diğerini takarsınız ilk 3-4 gün  
(7 puan) tarafından
Tşk ederim
0 oy
(14,824 puan) tarafından
5 aylık yaptırdık hiç bardak takmadı haftasına iyileşti 
(7 puan) tarafından
Tşk ederm
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben iki gün taktım ondan sonra geniş bezler taktım altına acitmasin diye 1 hafta sonra banyosunu yaptim yanlız dikkat edin enfeksiyon kapmasin hafiften orasına su döküp silin hemen
(7 puan) tarafından
Tsk ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 86 göst.
5 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damlakraaa (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
1 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 114 göst.
1 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ekim ışık (1,629 puan) tarafından soruldu

414,282 soru

12,467,740 cevap

46,966 kullanıcı

Kategoriler

...