0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (3,112 puan) tarafından
Sürekli ben hatalıyım sürekli bana nasihat ediyor eş, yok böyle yap yok şöyle yap kendine uygula biraz dimi bu nasihatleri, hamileyim üstüne grip desen değil berbat  öksürük tutmuş ciğerim sökülüyor gece uyku yok 2 yaşında oğlm var sürekli ilgi istiyor oyun istiyor sıkılıyor ev işi var sobalı ev yemeği çamaşırı ıvırı zıvırı kendime 5 dk ** yok ama tüm nasihatleri ben alıyorum bıktım kendisinde işe gider üstü başı temiz yemeği önünde tamm yemek olmazsa niye  yok demez ama insan Bi halden anlar ya hastayım diyorum görüyorsan ee bnde aynıyım diyor napalm çocukla ilgilen dünya kadar işim var diyor oğlan Bi taraftan ağlıyor bn Bi taraftan siniri krizi geçiriyorum istemsiz sesimi yükseltiyorm bağırıyorum diye verdiğim gösterdiğim değer hop sıfır oluyormuş psikoloji bozuyormuşum benm kini bozan yok hep kendi mükemmel ben haksız verdiğim çocuğa eğitime bile sesim yükseldi diye çöp diyor ya çıldırıyorum artık, kafamı duvarlara vurucam pkadr ki daraldım 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bi çoğumuzun hayatı böyle geçiyor yanlış anlama ama yani sen eşini biliyorsun madem hemen hop neden ikinci çocuk 1. Çocuk az büyüsün öğrensin onunla ilgilen sende kendini topla toparla sonra ikinci çocuk sadece senin için demiyorum genel söylüyorum bu yorumu sonra olan elbette kadına oluyor bir çok erkek dönüp sırtını yatıyor 
(1,364 puan) tarafından
Artiiladimmm
(3,112 puan) tarafından
Böyle değildi canm Evililiğimz oturmuştu en azından Biz çok zor ilk çocuğa sahip olduk ilerde kardeşi olan istersek ol az diye de teredütte kaldık o yüzden 2.oldu her evde sorun oldu diye herşeyi bitirmek de doğru değil hiç mi daralmayalım hiç mi morali mz bozulmasın 3 gün iyiyken hiç mi 4. gün canımızı sıkacak bişi olmasın dert paylaşıyoruz burada niye direk 2. Niye oldu olayına giriliyor anlamış değilm
-Reklam-
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Hamilelik hormonlarından olsa gerek biraz uçlarda yaşıyor olabilirsin. Biraz sakin ol. Eşin de olsa her dediğini takma. Al çocuğunu biraz dışarı çık yürüyüş yap. Sinirini el kadar yavrudan çıkarma. 
(3,112 puan) tarafından
Çocuktan çıkamıyorum sinirimi çocuk babasının arkasında ağlıyor lütfen gezelim diyor çıkar 5 dk geri getir oda yok adam da bu aralar iyice batıyor bana, oğlumda iatiyorki babasıyla vakit geçirin sürekli beni görüyor zatn
0 oy
(6,720 puan) tarafından
Bunalmişsın bacım sen sakin ol oğlun 2 uaş sendromuna girmiş belli bide üstüne hamilelik piskolojisi seni daraltmis rabbim kalbine ferahlık versin inşallah ❤️
(3,112 puan) tarafından
Amin amin, havalarda düzelmedi şu deprem olayında iyice darladı bizi korkuyla yatıp kalkıyorz zatn bide eş böyle olunca daraldım böyle de değildi bu adam değişiyor
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Senin için ne yapabilirim demek bu kadar zor olmamalı 
0 oy
(18,115 puan) tarafından
Çok bunlamisin cnm sen havalar güzelse dışarı çık biraz dolaş hava alirsin hamilesin eşinin ilgi göstermesi gerekir eşinle oturup konuş güzelce hislerini anlat anlat umarim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 332 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,018 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 529 göst.