0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (1,133 puan) tarafından

image

image

kuzum için yarına etkinlik hazırlandı..   şimdi uyuyabilirim

5 Cevaplar

+5 oy
(11,917 puan) tarafından
Benim oğlan var ya bunu vercem önüne o tutacağı şeyle uckere kafama vurduktan sonra tabaklarla sirtaki yapar
(7,225 puan) tarafından
Bu erkek bebekler mi böyle aksi ben anlayamadım günü kapatana kadar göbeğim çatlıyor çok şükür sağlıklı yanımızda bazen kızıyorum kendime böyle de düşününce Allah'ın gücüne gider diye estağfurullah çekiyorum sonra bişey yapıyo beni de günaha sokuyo
(11,917 puan) tarafından
Bilmiyorum neden bu erkek bebekler böyle kizimda gormedim ben böyle bir yaramazlık seviyesi.iki dakika oturmaz mi oturmuyor.bazen diyorum ki maşallah ne kudret var bacaklarında.o kadar fena ki .birde nasıl ogrendiyse vuruyor .korkuyorum asla yasitiyla yan yana getiremiyorum eli çok ağır.oyuncak veriyorum anca nasıl kırılır diye onu deniyor.kizimin gözü gibi baktığı Barbie bebeklerinin hep bacaklarını kopardı.
(7,225 puan) tarafından
Benimkinin vurma huyu yok Allah'tan ama avazı çıktığı kadar dakikalarca bağırıyor bir bina bizi dinliyor
(11,917 puan) tarafından
Maşallah o da var bizde .sürekli ağzı açık uluyarak ağlıyor
(3,275 puan) tarafından
Erkekler doğuştan problemli kızlar 2 erkek evladım var ikisi de birbirinden problemli :⁠-⁠D Allah sağlık ve ömür versin hepsine doğaları böyle yapacak birşey yok.
-Reklam-
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Kac yaşında bebek 
(1,133 puan) tarafından
26 aylık canım
0 oy
(11,027 puan) tarafından
E iyi geceler o zaman :)
(1,133 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(6,057 puan) tarafından
Ben kizda hergun hise yaptiriodum aonra deli ediodu beni illa ayni seyi surekli aurekli yapmak istio hergun ayni daginiklik ayni pislik gibaa geliodu bi kere yaparsin eglenirsin ogrenirsin tamam gecersin baska biseye mantigi anca anasinifindayken oturdu  nebilim sulu bi aktvite yaptriodum mesela etraf batio hadi o gun. Cck eglendi oyalandi falan katlaniorum etrafintopla temizle et e yarinda aynini istio sabah yapioz aksma da istio surekli surekli mazeme surekli surekli ortami toplama hinaa getirttiriodu artik bana
(1,133 puan) tarafından
Doğrudur ama ben çok fazla dagitmasina müsade etmiyorum kuralları anlatıp öyle oynatiyorum bir de çok sık etkinlik yapmayız
(1,133 puan) tarafından
Biz genelde yapboz yaparız
0 oy
tarafından
Bu etkinlik ne için nasıl birşey yani 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 269 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 335 göst.
0 oy