Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Arkadaşımın sorunları
0
oy
331
göst.
26 Şubat 2023
Aile
kategorisinde
Papatyasever
(
3,235
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar belki ben hata yaptım ama . Arkadaşım evlendiğinde beri evliliği yolunda gitmedi evleneli 6 ay oldu tabi bir buçuk ay kadar önce arkadaşım evi terkedip kendine ev açtı. Ama öncesi beni aramayan kız günde on kere arıyor ve bana artık gına geldi müsait değilim diyorum bir saat sonra yine tekrar arıyor sürekli kocasından bahsediyor. Benim de hayatım güllük gülistanlık değil sonucda ameliyat oldum kocaamla ayrılma aşamasındayız. Ve bunları bildiği halde bana tek soru sormuyor. Benim şuan kızdığım konu evliyken beni aramayip mesaj atmıştı eşim seni sevmiyor seninle arkadaşlık etmemi istmeiyor lütfen beni bida arama diye. Ve şuan boşluğa düştüğü için benimle mi doldurmaya çalışıyor anlamış değilim. Sabah 9 da bı basliyo aramaya dönüp dolaşıp gece yarısı olasiya arıyor bazense acmiyorum tâbi. Bugün tekrar tekrar aradı bende açmadım eş sonunda açıp canım benim dedim benimde bı hayatım var. Tamm üzgünsün biliyorum. Seni dinliyorum ama sanmaki 7 24 telefon elimde taşımıyorum . Benim bana muhtaç bı evladım var dedim. Benim burda çevrem var onların yanına gidip geliyorum hani acmayincada kızıyorsun dedim . Sonra başladı ağlamaya zaten kocam ayrilcagimizda çok güvendiğim arkadaşların bir süre sonra sana mesafe koyacak herkesin hayati var demişti dedi haklıymış dedi. Ben de ben sana boşan demedim ki kurtar dedim sen de dahada kötüye götürdün falan dedim ağlayınca da soyledigime bin pişman oldum . Ama kıyamıyorum da çünkü samimi arkadaşım. Napiyon diyorum bı yandan kızım var onunla konuşacağım vaktimi kızıma bir fazla ilgi olarak veririm dedim . bilmiyom acaba yanlış mı konuştum. Dert derseniz herkesde var bı sadece tek kişide yok diyorum of kendime bu gece savaş verecegim sanırım. İçime dert oldu sizin fikirlerinizi bekliyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
26 Şubat 2023
Miros
(
671
puan)
tarafından
cevaplandı
Evliyken rahatsız oluyor eşim diyip görüşmeyen kadınla şimdi de sen görüşmemelisin
26 Şubat 2023
Papatyasever
(
3,235
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte neler çektiğini bildiğim için. Biraz merhamet ettim ama fazla şekilde yüz verdim sanırım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Şubat 2023
smyraksmz
(
76
puan)
tarafından
cevaplandı
Bunlar psikolojik rahatsızliklar. Tedavi onerip konuşmayı kesmelisiniz bence bı yerden sonra sizind3 bilinç altiniz etkilenecek
26 Şubat 2023
Papatyasever
(
3,235
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben aylardır baş ağrısı cekmiyordum şu üç gündür fena halde basım ağrıyor. Çünkü kaldıramıyorum. Artık dert tasa. Bugünde oturduğu semtten piskolog bulup attım gitmiycem diyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2023
Linkin
(
18,873
puan)
tarafından
cevaplandı
E evliyken o seni silmiş. Üstüne üstlük ne olursa olsun bı insan günde 10 kere aranmaz. Onu da geçtim arayıp sadece kendi derdini konuşan senin halini sormayan kadından arkadaş olmaz. Boşa vicdan azabı çekiyorsun bence. Arkadaşın senin kanını emiyor resmen
26 Şubat 2023
Papatyasever
(
3,235
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle inanrimisin gerçekten sömürdu beni çok fazla hemde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2023
anakiz
(
2,503
puan)
tarafından
cevaplandı
Arkadaşının tutumu bana çok sağlıklı gelmedi gerekirse engellerdim çünkü seninde hayatını etkiler. Gönül isterki tatlilikla hallolsun hersey ama bazi insanlar anlamiyor
26 Şubat 2023
Papatyasever
(
3,235
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla en son o olucak sanırım çünkü tahammül seviyem fazlası ile doldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Samımı arkadas kocası ıstemıyor dıye gorusmeyelım demez, onu bıl bıkere, sen boş anlarını doldurdugu bırı olmussun
26 Şubat 2023
Papatyasever
(
3,235
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuan öyle zaten adım gibide eminim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Şubat 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Yola çıktıktarını yolda bulduklarına değişirse yolda kalır madem evliyken konuşmuyordu şimdi ne yüzle arıyor ayrıca senin de evin var işin gücün var sana muhtaç bir kızın var herkese vakit ayır ama öncelik sıralamanı doğru yap ben sana diyeyim o barışır yine seni aramaz bu işler böyledir hiç konuşma demiyorum ama hergün her gün de değil yani ayrıca o senin samimi arkadaşın olsaydı asıl o seni düşünür zırt pırt rahatsız etmezdi akıllı ol
26 Şubat 2023
Papatyasever
(
3,235
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bundan sonra dikkat ecedigim gerekirse telefonumu kapaticsm . Çünkü bıktım yani
26 Şubat 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Niye telefonunu kapatıyormuşssun o aramasın seni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
yaşadıklarından sen sorumlu değil sin ki üstelik ona bir zararın olmamasına rağmen eşi için seni hiç düşünmeden hayatından çıkarmış şimdi dediğin gibi boşta kaldığı için seni arıyorsa mesafe koy bence hiç pişman olma söylediklerin den gayet güzel söylemiş sin dünya onun etrafında dönmüyor sonuçta
27 Şubat 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
benimde öyle bir yengem var Dı sürekli arar Dı evime gelirdi kocasından dert yanardı eve gidene kadar çok üzülüyor dum etkileniyor dum kendi kocamdan soğumuş tum enerjimi sömürüyor Du ya kendimi çok bitik kötü hissediyordum enerjisi bana geçiyor Du bunu fark ettim direk mesafe koydum şu an kafam o kadar rahat ki huzurum var en azından
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
16
cevap
247
göst.
Varoluş Sorunları: Siz de Bu Düşüncelere Sıkça Kapılıyor Musunuz?
10 saat
önce
Diğer
kategorisinde
Su misali
(
126
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
0
oy
6
cevap
116
göst.
Eşimle Tartışmalar ve Çocuk Üzerindeki Aile Sorunları Nasıl Çözülür?
17 saat
önce
Aile
kategorisinde
Gokce23
(
237
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
dertleşmek_konusmak
0
oy
1
cevap
41
göst.
2 Yaşındaki Bebeğin Uyku Sorunları: Neden Uyumuyor ve Ne Yapmalıyım?
1 gün
önce
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Elifylmz0660
(
1,248
puan)
tarafından
soruldu
0
oy