0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler 50 günlük bebeğim var tabi sarılık vs. Hastane isykeri kızım kuvezde kaldı bende anne otelinde kaldım oğlumla eşim hastane ev vs. Süründük eşim ise başladı ben doğum öncesi temizlik yapmıştım ondan beri parça oarca anca yapabiliyorum eşim evdeyken anca işteyken haldir huldur yetiştirmeye çalışıyorum diğer çocuğuma yetmeye çalışıyorm ev işleri eşime yemek akşam evi mutfağı çocukları yedir doyir yatır kızım gece uyumuyor sabahliyorum ise gidiyor diye uyanmıyor anca noldu niye ağlıyor der o kadar neyse  derken anlayacağınız asla dinlenme ve kendime zaman bile ayıramiyorm bu zamanda annemler yarım saat mesafede hiç kızımi götüremedm eşimde il dışına gitti geldi annemlere gitcektik Kaynamam bebeği özledik önce buraya gelsin sevelim demiş hadi tamam dedim neyse aradım bana diyor ki pazar günü misafiriniz var nereye gidiyorsnz beni kimse aramadı dedim kaynanin annesi aramış gitcez diye bende haftaya gelsinler dedim hem temizlik yapmam lazım hemde hazırlığım yok dedim neyse annemlerdeyken dayısı aramış akşam çaya gelicez diye oda konuşalım demiş bana söyleyince bende annesine söylediğimi söyledim sonrasında ben yokken aramış bu hafta davet etmiş ama yemeğe gelin demiş annemlerin yanında söyleyince ben delirdim tabi birden çıkmıştım ben akşam yemeğini yapamıyorum kızımın yüzünden oglum geç yapıyor kahvaltıyı ne yemeğinden bahsediyorsn hemde onalr geliyor 6 kişi tabi Kaynanalar gelir 4 gelmişken eltimler gelir 5 kişi bizde 4 kişiyiz 19 kişi oluyorx yemesi içmesi toplaması derken yine bana bakicam hadi yardım etsinler dicem öyle bir karmaşa oluyor ki ev 56 oluyor gittiklerinde herşey aban bakicak ben yardım ediyorum çocuklara bakıyorum diyor yada işte getir götür yapıyor süpürge açıyor velhasıl kelam sonuçta evde kadının bir düzeni temizliği var benim gibi yapamıyor gelmiş bana sormadan olmazsa yemeğe gelirsinix demiş Allaj aşkına siz olsanız ne yapardınız birde kızım asla susmuyor sürekli ağlıyor kolik bebek ve kucağa alıştırdi kardeşlerim bezini değiştirirken bile ağlamaktan morariyor benim stresten her yerimde sivilce var yani düşünmekten başım dönüyor artik

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bi 3 buçuk biri 1 buçuk yaş bebeğim var , ikinci kızıma hapla hamile kaldım rabbime şükürler olsun küçüklüğünde usluydu ama cidden ikinciye bileyerek isteyerek yapıpta yetişemiyorum ah kocam yardım etmiyo diyenleri anlamıyorum yardım eden birincidede ederdi .

İkinci olarakda kaynanana bu yüzü sen vermişsin sana sormadan davet edecek kadar kadın yüz almış senden , ne gibi fikir verelimki ,arayıp kaynananı yetişemiyo kız git sen kendi evinde misafır et mı diyelim :))

(822 puan) tarafından
Sonunda iptal oldu olay :⁠-⁠|
tarafından
Anlamadım ? -
(1,247 puan) tarafından
Kaynanam davet etmemiş ki cnm annesiyle telefonda konuşurken gidiczz demiş oda benim haberim olmadığını bildiği için espri anlamında yarın geliyorlar dedi ben hazırlanmasam anneme teyzlerim gelmeseydi (büyük teyzem ciddi ameliyat geçirdi ziyaretine geldiler uzak illerden benimde teyzemi görmem gerekiyordu) bunlar olmasaydı iptal edip misafirleri kabul edicektim son anda dedikleri için etmedim
Eşim ilkindede yardım ediyordu ama orada gelen giden kimsemiz yoktu şimdi yakınız geliyorlar yine ediyorda bana sormadan yemeğe davet etmesine kizdm çünkü hem kolik hemde kardeşlerim kucağa alıştırdklari için kızım yatınca asla durmuyor tek elimle iş yapıyorum ve diğer çocuğumlada aynı anda ilgileniyorm onun dışında hamdolsun ikiside isteyerek oldu 4 yaşında oğlum
-Reklam-
0 oy
(825 puan) tarafından
Çok çok haklısın canım konunda elinde bebegın varken yemeklı mısafır nedır gelenlerınde demesı lazımdı yemege degıl caya gelırız dıye. Anlamıyorum bu ınsanları gercekren
(1,247 puan) tarafından
Canım gelen insanlar dediğin gibi anlayıssx ama bir tek yengesi anlayışlı biri çaya gelicez demiş ben iptal edince akıllı kocam dayısıni arayıp haftaya yemeğe gelirsiniz demiş
0 oy
tarafından
Kaynanamin ailesi de böyle pat diye gelir ay ne sinir oluyorum 
(1,247 puan) tarafından
Kaynamamdan beter bir anası var Allah düşmanımin başına vermesin o kadar nefret ediyorum ki kadından kaynanama söylemiş birde emri vaki yapıyor gidicez diye bende durumu anlattım eşimi dayısı aramış çay için benim kocam yemeğe davet ediyor şaka gibi arkamdan demedigi kalmadı yüzünü görmek istemiyorum
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Kolik bebek kadar zor bir bebek Yok başımdan geçti çok iyi biliyorum haklısın da konunda bence kabul etme uzun bir süre seni dusunmeyeni sende kabul etmek zorunda değilsin 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ben böyle bir dururmda ya arayıp iptal edersin yada herşeyi sen yapar ben çekilir kenarda izlerim diyorum iki şansı var sonrasında genelde iptal ediliyor çünkü yapamıyor bana sormadan eve misafir cagiramaz ben iki çocukla ugrasiyim birde misafir bakayım zaten kaynağı falan sevmem hiç yani 
0 oy
tarafından
Kolik bebek dedin ben orda durdum. Kızımda kolikti bırak misafir ağırlamayı yemin ederim saçımı kurutmazdım banyo 2 dakika yapardım belki liflenemezdim bile. Birde annemde kaldım ilk 4 ay ona rağmen. Oy oy uyku yok yemek yok vallahi ekmek arası yedim aylarca. Annem getirirdi hazirlayip odaya. Bak yan odada TV vardı. 1 aksam oturup 5 dk bakmışlığım yok. Annemle ikimiz zor yetiştirdik ona rağmen. Demem o ki eşinin düşünmesi lazım. Çok zor çok ağır birde 2çocukk. Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
50 günlük bebek 20 kişiye hizmet kocan defolsun cidden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 337 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (6,197 puan) tarafından soruldu

411,022 soru

12,370,093 cevap

42,367 kullanıcı

Kategoriler

...