Çocuğuma baştan beri hiç püre yedirmemiştim 6 aydan sonra yemeğe geçtik 15 ayına kadar hiçbir şekilde yemek Yediremedim yani yedirdim ama sürekli Midesi bulanıyordu Ben de hep çorbanın içine ekmek doğrayarak öyle büyüttüm burada kaç kere soru sordum böyle yiyor diye kafaya çok taktım doktorlara sordum Herkese sordum Kimse derdime çare olmadı Şimdi anladım ki o sadece bir süreden geçmişiz gerçekten hiç kafaya takılacak bir konu değil Yemin ederim kafaya takılacak bu konu değil en de senin gibi Çok kafaya takıyordum birazcık büyüdüm her şey yiyorlar İnan ki benim çocuğum kızartma dahi yemiyordu hiçbir şey yiyemiyordu kızartma yiyen çocukları gördün mü hep imreniyordum neden kızartmadan bahsediyorum çünkü çocuklar kızartmayı çok sevdiği için Yani onu bile yemiyordu Hiçbir şey çiğnemiyordu ama Bu geçici bir süre hepsi geçiyor Hiç merak etme şimdi benim çocuğum 25 aylık şimdi kendi kendime diyorum keşke hiç kafaya takmasaymışım şimdi şükür her şeyi yiyor Yemek falan çok yemiyor ama çiğnemeyi de öğrendi bunu kafaya takan annelere söylüyorum hepsi gelip geçici gerçekten hiç kafaya takılacak bir konu değilmiş