Mrblar kızlar ilk başta bu depremden dolayı hayatını kaybeden kardeslerimize rahmet kalanlara sabır bizlerede geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin
Evet kızlar ben bir kaç gündür bu amugurami oyuncaklari yapmaya karar verdim ama hayatımda hiç tığ bile elimd almadım o çorap ören tiğ vardı annem çok ısrar ettiği için küçükken denedim olmayınca bıraktım birdaha da elimd almadım ama şimdi ben bu amugurami oyuncaklari yapmayı çok istiyorum yani onları yapıp bir yerlere gelmek omlari satıp eşime destek olmak istiyorum ama çok zor diyorlar siz hiç yaptınız mı yaptiysanizda kaç günde öğrendiniz elimin alışması için ilk nasıl bişey yapmam lazım ben buna alişir ve satarsam kazancım olur mu böyle çok net kafa karıştırmadan youtubeden anlatan bir kanal varmı önereceğiniz çünkü ben hangisini izlediysem kafam karışıyor bintane şey söylüyor benim bir tane kızım var ailem yanımda değil uzak evde sıkılıyorum hani diyorum onu yapsam en azından hem zamanım geçer hem alisirsan ve satarsam kazancım olur şuan eli alışıp yapanlar siz satıyor musunuz ve kaç günde sattınız bide benim burda pek çevrem yok ben onları satmak istesemde nasıl çevre eşine bilirim kb çok soru sordum şimdiden cevapliyanlar için çok teşekkür ederim