0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
15 haftalikken kürtaj islemim olucak  çok kötüyüm psikolojim de hiç iyi değil bu zorunlu gebelik sonlandirma da bebeğim icin bir adak kurban gibi bisey kesiliyor mu birde bebeğim cennete gider mi orda görüşür muyuz 

1 cevap

0 oy
(3,854 puan) tarafından
Sorun ne kuzum .kalbimi durfu bende 15 hafaligim kotu oldum.Rabbim kimseye yasatmasin
(2 puan) tarafından
Her insan da Kalpte 4 odacık varken benim bebegimde 3 odacık varmış doğma ihtimali vermiyorlar yani kalbinin sag tarafı yok gelismemis dünyaya gelse bile vefat edecek dendi yada anne karnından çıktığı anda kalp kan pompalamaya yardim etmicek diyorlar doktorumda bu kadar Ay beklemeye gerek yok sonlandiralim dedi
(277 puan) tarafından
Acaba başka doktorlarinda fikrini alsanmi canim bence bir iki doktor daha görsün Rabbım sana bağışlasın allah,tan ümit kesilmez.
(2 puan) tarafından
Çok doktora gittim belki bir umuttur diye ama yok cocuk Kardiyoloji uzmanına bile gittim belki doğunca ameliyat olur yaşar diye hadi doğdu ve nefes aldı diyelim dedi öyle bisey bile yok diyorda anne karnından çıkınca amleiyata alınsa bile masada kalacak diyorlar
(277 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun bende 19 haftalik hamileyim kötü oldum şimdi Rabbım güzel kapılar açsın insallah
(2 puan) tarafından
İnşallah . Allah tüm hamilelere  saglikli dogum yapmayı nasip etsin inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 264 göst.
18 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 250 göst.
2 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma Dinc (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 120 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 2801 (755 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 141 göst.

412,597 soru

12,422,064 cevap

45,277 kullanıcı

Kategoriler

...