0 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde (2,494 puan) tarafından
kizlar eşimin annesi yaşlı tek basina kalkip yuruyemiyor banyosunu yapamiyor ilaç saatleri var hastalanmis gecen gün kaynanam oglunda kaliyodu eltimde yani eltimde calistigi icin biraz siz alın demis eşime esimde bana sormadan hemen tamam demis alip bakmak mühim değil ama kizim çok huysuz koca gün agliyor deliye dönüyorum oğlumu okula goturup getiriyorum evin temizligi bile oylece kaliyor artik tuvalete dahi gidemiyorum kızımdan eşime dedim bakamam ben zaten koca gun yoruluyorum kızdı bana sizce haksizmiyim çocuklarla zaten koca gün perişan oluyorum bugun bile yemek yerken kızım birden sinirlendi tam 2 saat çığlık çığlığa ağladı geceleri deseniz aynı saatlerce aglayarak uyur bide kaynana gelicek onun pesindemi kosturucaktim 

38 Cevaplar

+32 oy
(239 puan) tarafından
Bacim cocuk olmasa da sen bakmazsin gibi :D
(1,794 puan) tarafından
Yorumun alni olsa opecem baci. Bir artida benden
(239 puan) tarafından
Ahaha sagol canomm ♡♡♡♡
-Reklam-
+6 oy
tarafından
Yani eltin çalıştığı halde kabul etmiş. Eşine size biraz götür deyince yok götüremem benim Hanım kabul etmez mi dicek ne kadar ayıp. Senin annen olsa aynısını yapar mıydın veya ? Çok vicdansızsınız gerçekten biraz merhamet 
(2,494 puan) tarafından
eltim kaynanamin emekli maasi var diye kabul etti yoksa kac senedir konusmuyolardi
tarafından
Sonuç olarak kabul etmiş
(781 puan) tarafından
E ne güzel maaşıyla eve bir yardımcı tut sende rahatvet oda
tarafından
++O kadar haklısın ki tekrar yorum yapmaya gerek bile yok
+4 oy
(4,224 puan) tarafından
Ayy yazik valla allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin ben kayananami günahım kadar sevmem bana çok zarari dokundu ama yinede bu halde olsa bakardim ne olacak az sen bak az eltin baksin napicaksiniz aticak misin allah aşkına ya az merhamet merhamet edin ki size de merhamet edilsin 
+3 oy
(7,250 puan) tarafından
Rabb'im kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin inşallah 
(2,685 puan) tarafından
Bacisi Kimin soyledigini hatirlayamadim simdi ama insanin insana ihtiyaci olur yanliş dua etmeyin allah kimseye yük etmesin diye dua edin demiş
(7,250 puan) tarafından
Bende o mana da söyledim zaten cnm muhtaç kelimesi yanlış anlam katmış olabilir evet Yük desek daha doğru olur. teşekkür ederim ❤️
(2,685 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
+1 oy
(1,185 puan) tarafından
Biz 4 kardeştik babannem anneme çook cektirmesine ragmen canim annem hem yatalak babannemin bezini degistirdi hem bizlere bakti.20 sene yataga bagimli babanneme bakip 7 kisilik ailenin temizligini yemegini yapti.Kimse icin degil Allah rizasi icin dedi.Gerisi size kalmis isteyince bakiliyor istemeyince bahanesi cok oluyor insanin.Ben 15 yasinda babannemin altini degistirdigimi bilirim,esime de derim hep annem elden ayaktan düserse bil ki bizim bebeğimiz ayni sekilde senin annen de öyle derim.Biz bunu konustuk kabullendik öyle evlendik.
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Tamm bakmakla yükümlü değilsin ama zaten yürüyemiyormuş kadın biraz da sen baksan isteyerek Allah katında sevabı çok olucak canım hepimiz yaşlanıcqz bir gün . Düşünsene senin oğlun eşi yüzünden seni evinde istemese empati yap biraz 
(2,494 puan) tarafından
canim oyle tabi ama kaynanam herseyi ayagina ister onuda gectim oglumu sabah okula yetistirmeye calisiyorum evden cikmamiz zaten bi telaş kizim o sira agliyor ee kaynanamin ilaç saatleri
(76 puan) tarafından
Kaynananin yanına koyarsın suyunu ilacını içer ayakları tutmuyor demişsin elleri degil
(7,747 puan) tarafından
Elleri değil :) bu doğru...
0 oy
(14,124 puan) tarafından
Ya sürekli olan bir şey değil ne olacak az baksan kendi annen olsa bakmican mi Rabbim kimseye muhtaç etmesin 
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Ben bakarım sıkıntı değil 3 çocuğum varken kendi babannemi getirdim 90 yaşındaydı amcalarım bakmadı.köşeme getirdim oturttum evimin bereketi bile arttı .eşimde sağolsun izin verdi benlik bişey yok sen bakıcan dedi.. Rabbim güç kuvvet sabır verdi baktım yıllrca..en büyük çocuğum kreşe gidiyordu onu bırakıp geliyordum evdede 2 kızım var dı.. Kaynanam olsa onada bakarım sıkıntı değil 
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Ben olsaydim bakardim sen allh rizasi icin yapacaksın   eşinin kabuletmeside dogru yok  anneme bakamayizmi desin 
0 oy
(92 puan) tarafından
kaynanan yaşlı zaten yemeğini ilacını versen yeter kendisi zor yürüyormuş nasıl peşinden koşcaksın senin bakman daha mantıklı.
0 oy
tarafından
Bence sağlığında bir sıkıntı yoksa bakabilirsin benimki de ameliyat olacağım dedi yatması gerekmese bakarım mecbur kızı gelmek zorunda kaldı benim riskli gebeliğim var eşimde dedi zaten sen bakamazsın diye gerçekten de kendime zor bakıyorum şu ara başka zaman olsa bakardım ama eşimde bildiği için getirmedi eve 
0 oy
tarafından
Bak bacım ne ekersen onu biçersin eltin hep bakmaya mecbur mu bi de öyle düşün 
0 oy
(134,165 puan) tarafından
rabbim kimseye muhtac etmesin emeklisi falan yokmu bakim evine gitsede rshat etse kadincaz
0 oy
tarafından
Yani eltin de bakiyorsa 2 niz bakın eltin bide çalışıyor sende bakarsın biraz sen biraz eltin
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Çalışan eltinin evinde kalabiliyorsa oyle cok da bakıma muhtaç değil demekki sen de bakabilirsin
0 oy
(7,801 puan) tarafından
Annesi sonuçta ortada bırakamaz ki emin ol kendi annen olsa sende ortada bırakamazsın canım. Evet seninde yükün ağır sorumlulukların çok ama sağlık sorunu varmış kadının ne yapsın evlatları varken bir köşede tek başına ölmeyi mi beklesin. Bence biraz vicdanen düşün. Bizlerde yaşlanacagiz. 
0 oy
tarafından
Aynı şeyi tam tersi düşün senin annen Aynı durumda olsa ve eşin senin verdiğin tepkiyi verse ne yaparsın 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Sizin anneniz olsaydı gene ben bakamam dermiydiniz? Yapmayın lütfen eşinizin annesi sizin de anneniz eşiniz aynısını sizin annenize yapsa hoşunuza gider miydi ? 
0 oy
(76 puan) tarafından
Ben haksız olduğunuzu düşünüyorum. Kadın muhtaç. Çocuk değil ki sizin elinize ayağınıza dolansin. Bı yemeğini yedirceksiniz bı tuvalet ihtiyacı. Başka napacak kadın size.  Allah rızası için bakılır hiç bişey olmasa. Valla benim kaynanamın babası gelecek başımın üstünde yeri var. Misafir yaşlı. Bu işin ahireti yarın oburgun kendi düşkünlüğü de var
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Kendi ananıza gelse seve seve bakarsınız eşiniz yapsa aynısını kötülersiniz annemi istemedi diye. Benim kaynanam çok fena kız kardeşi bile diyor ablam çok  fena ama hastalansın evimde pişirip götürüyorum hasta dediğimde grip ve gezmek diyince hiç bi şeyi yok ona rağmen Allah rızası için  yapıyorum günah yahu günah

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,297 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gamzee33 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 477 göst.
24 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esha (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 846 göst.