0 oy
244 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Kızlar çoklu besin alerji var geçen yoğurdu denedik alerhi olmadi 13 de yumurta deneyecez ama doktor sarısıyla kek yap dedi 9 aylık olacak kek nasıl yapacam ve nasıl iyecek

7 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından
Niye özellikle kek dedi ki önemli olan sarısını yemesi değil mi ? Kek tarifini bilmiyorum ama kendin uyarlanabilirsn bence, seker yerine çekilmiş kuru dut eklersin yumurta azıcık yoğurt un vs
(1,541 puan) tarafından
Demi bebe bisküvi olabilir bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım vegan kek yapsana. İçine hiç yumurta koyma. Süt olarak da badem sütü kullan. Şeker yerine de hurma koyarsın. Benim bebeğimin de çoklu besin alerjisi var. Emzirdiğim için vegan besleniyorum. Keki böyle yapıyorum. Çok da güzel oluyor
(1,541 puan) tarafından
Yumurta sarışını deneyecez alerji oluyor mu diye yoğurt alerji geçti sıra yumurtada
0 oy
(51,976 puan) tarafından
sarisiyla krep yap ☺️
(1,229 puan) tarafından
Pankek dene istersen canım tarifi atamadım ekran görüntüsü varda
0 oy
(1,229 puan) tarafından
1 tane yumurta sarısı , küçük bir elma , 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tam buğday unu,1 çimdik tarçın, 1 yemek kaşığı zeytin yağı 

Yapılışı:Elmayı rendele yumurta yoğurt iyice çırp son unu koy tarçın la çırp yağı da koy yağlı tavaya kaşıkla koyarak arkalı önlü pişir kolay gelsin afiyet olsun canım 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Internette tarifler var canim
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Ben oğluma yapmıştım bebek keki ben bile sevmiştim tam buğday unu yoğurt ve keçi boynuzu özü kullanmıştım 
0 oy
(821 puan) tarafından
1 yumurta sarisini pekmezle çirpiyorum,  az sıvı yağ,  yoğurt,  kepekli un minicik kabartma tozu birde 4 5 tane fındığı , ya 2 ceviz içini,  yada 4 5 bademi toz haline getirip içine atıyorum . Bazen kuruyemis yerine küçücük meyve rendesi yapıyorum öyle yani.  He bunları da fincan da buhar da pişiriyorum yumuşacık oluyor 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 219 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
1 cevap 37 göst.

411,772 soru

12,395,788 cevap

44,151 kullanıcı

Kategoriler

...