0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (4,591 puan) tarafından
Saat iki gibi kalktı ne biçim ağlıyor bacağım ağrıyor diye uyuşmuştur dedim ovaladim uyuyakaldi ama az önce yine kalktı bacağım ağrıyor diye ağlıyor ağrı kesici verdim az bir krem sürdüm sıcak su torbası koydum yine uyuyakaldı varmı başına gelen neden olmuş olabilir diz kapağı ciksa falan anlasilirmi yatmadan önce birşeyi yoktu anlamadimki

5 Cevaplar

0 oy
(1,057 puan) tarafından
Kaç yaşında bebisin canım 
(1,057 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım zaten genellikle bir ayakları agrirmis hep tek bacağını gösterirdi doktorun dediğine göre bana ayağın üstüne basamazsa gece gündüz ağrısı olursa ozaman film cekiyorlarmis
(4,591 puan) tarafından
Evet sağ bacağı ağrıyor tek
(1,057 puan) tarafından
Dediğim gibi canım çok ağrısı olursa duramazsa götür doktora inşallah geçer geçicidir bence büyüme ağrısı
(4,591 puan) tarafından
Sağol canım öyle yapicam geçer inşaallah
(1,057 puan) tarafından
Geçer canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Büyüme ağrısıdır canım kızıminda olurdu o yaşlarda kemikleri büyüyor ya ondandır takip et geçmezse götürsün bir doktora
(4,591 puan) tarafından
Üzerine basamadi ama birde kaç gün sürüyor mesela  calpol verdim ama bilemedim pek emin olamadım acaba o ağrının ilacı farklimi oluyor
(1,644 puan) tarafından
Bende dayanamadığı yerde ağrı kesici verirdim farklı bir ilaç vermedim
(4,591 puan) tarafından
Tamam canim içim rahatladı vallahi sağolasın yarın gece olursa sıcak uygularım direk
0 oy
tarafından
Benım kız ıkı buçuk yasında sürekli öyle dedı korktum götürdüm doktor dedı kan falan herşey temız cıkmıs hanı magnezyum falan eksikliği yok büyüme evresinde olur dedi boyu falan uzuyor dedı bıraz da naz yapardı kızım annemler de de ağrıyo dıyordu kardesım küçük hel koşalım acılsın bacagın derdı öyle kandırır kostururdu gectı diye sevınırdı sende bir götür baktır canım bekletılmrye gelmıyo
(4,591 puan) tarafından
Kız korktum acile goturcektim burdan cevap alamasaydim ilk kez duydum büyüme ağrısını bakayım sabah devam ederse alır götürürüm artık
0 oy
(124 puan) tarafından
Kemikler gelişiyor canim cocuklar büyürken bacakları özelikle agrir
(4,591 puan) tarafından
Aman ya tek büyüme ağrısı olsun başka birşey çıkmasında..sağol canım Allah razı olsun
(124 puan) tarafından
Öyle canını sıkma
(4,591 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(152 puan) tarafından
Ay aynısı benm oğlumdada oldu ama bsey çıkmadı cevaplara bakayım bnde bnm ki 3 bucuk yasnda
(4,591 puan) tarafından
Büyüme agrisiymis büyük oğlumda hiç görmediğim şeyleri görüyorum bu çocukta ben
(152 puan) tarafından
Zamane çocuklarımı bizimkiler ne oluyor anlamdm bnde :)
(4,591 puan) tarafından
Ufak çaplı çocuk doktoru olcaz böyle böyle:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu

414,150 soru

12,464,000 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...