0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Köyde yaşıyoruz sürekli her günümüz 4 duvar arasında geçiyor ... Kızım 3 yaşı dolacak 2 ay sonra ve evde sıkılıyor bahçeye inince orda da sıkılıyor ... Bende oynayamıyorum hem hamileyim sürekli uzanmak istiyorum hemde sıkılıyorum oyun oynarken ... Siz ne yapıyosunuz ... Böyle olunca da kızım sabahdan akşama tv önünde oluyor çocukta sıkılıyor bende ne yapmam lazım bilmiyoruk

6 Cevaplar

+1 oy
(7,827 puan) tarafından

image

bizde koydeyiz durum bu ☺️
(14,146 puan) tarafından
Ya çok güzel oh mis
(7,827 puan) tarafından
Vala elifim küçük oğlan örümceğe bindiğinden beri rahatım ☺️☺️
(14,146 puan) tarafından
Dimi☺️ortamda süper oh gezsinler mis gibi
(7,827 puan) tarafından
Öyle vala abisine sataşıyor:D
(14,146 puan) tarafından
Az daha büyüsün de ay bizimkiler her gün kavga ya büyüğüm çok fena oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bahçe varmış bahçeye park kursaniza
(108 puan) tarafından
Durumumuz yok canım
tarafından
İlle Para verip almanız mi gerekiyor iki ağaç arasına ip atıp salıncak yapabilirsiniz 2 taş arasına iplerle file yapıp kale yapabilirsiniz hamak salıncak yapabilirsiniz bunlar parayla olmuyor
(108 puan) tarafından
Salıncak var zaten fakat kızım sıkılıyor
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Sürekli uzanman sana da zararlı, onun yerine yerde otur tv yi kapat oyun kur kizinla oynayın, aşağı ya salıncak kurdur madem yeriniz var bir kaydırak aldır, inin biraz orda oturun. Kardesi olunca onunla oynarlar zaten, yürüyüş yapın mesela sana da iyi çocuğa da, 
(108 puan) tarafından
Bahçede salıncak var ama bi o canım sıkılıyor çocukda bende ağrım falan oluyor ayakts duramıyorum pek malesef kızımda geç başladı ama oğlumda erken başladı ağrılarım zor oluyor o yüzden
(108 puan) tarafından
Bide çok sabırsızım eskiden böyle değildim ama şimdi hiç sabrım olmuyor oyun oynamaya bile
(5,400 puan) tarafından
Kaç haftaliksin canm?
(108 puan) tarafından
23+5 olduk
(5,400 puan) tarafından
Hmm benim de 27 haftalik, oğlum da 2 yaşında =) idare ediyoruz yemek içecek oyun uyku derken zaman geçiyor. Bi de biz şehirdeyiz keşke sokağa çıkabilse
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Benim oğlumda bahçeden alamıyoruz doğdu doğalı sizde bahcede kendiniz icin dinlenebileceniz ortam kurun çocuğunuza da ne güzel işte bahçe olması 
0 oy
tarafından
Bende köyde yaşıyorum bir kızım var 2 yaşına girecek yazın akşama kadar dışarıdayiz ona bahçe de salıncak kurduk bu yaz da inşallah kaydırak falan kuracaz köydekilerin hayvanları gelir bizim buraya onlarla oynar bütün gün peşlerinden koşar yazın ama kışın çok ağır geçtiği için çok nadir çıkıyoruz o da canımız sıkıldıkça arabamiza atlar gideriz ilçede ya da merkezde dolaşırız yapacak başka bir şey yok malesef onun dışında oyun oynarız TV açık bütün gün ama ilgisini pek çekmiyor kızımın 
(690 puan) tarafından
Bimde indirimleri takip edin Bn ewe kaydırak 150 ye almistik
tarafından
Bimde mi bakarım canım çok sağol olmazsa ondan da alayım ama biz bu parklarda olandan alıp bahçeye kurmak istiyoruz
(690 puan) tarafından
Parklarda gibi büyük ztn:))
tarafından
Hade yaa ben onu nereye koyacam kız ☺
0 oy
tarafından
15 gündür bizde köydeyiz dışarısı diz boyu kar çıkamıyoruz boyama falan yaptırmaya çalışıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,522 soru

23,593,570 cevap

305,685 kullanıcı

...