0 oy
405 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar çok çok özür dilerim ama netten baktım bir şey bulamadım. Sizlere sormak istedim. Bu sabah 15-20 gün sonra ilişki oldu ve eşim aylar sonra ilk kez içime boşaldı. Spiralim var ve bu zamana kadar geri çekilmeyle de korunuyorduk dedim bir şey olmaz herhalde. 6-7 aydır bu içe boşalma olayı olmuyordu. Neyse bu sabah olduktan sonra ilk vajinada yanma oldu ilişki sonrası. Gusül aldım geçti. Ama sabahtandır karnım ağrıyor ya. Sağ kasığım ağrıyor illede. O tarafta kistim var acaba ondan mı yoksa bu boşalmayla ilgisi var mı.? 

8 Cevaplar

0 oy
(8,006 puan) tarafından

Ya hamile kalırsan:ninja:

tarafından
Spirale güvendim bu kez sshshsh
Bir daha güvenmem zaten adetim yeni bitti yumurtlama döneminde değilim. Gerisi takdiri ilahi :))
(8,006 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(913 puan) tarafından

İdrar yollarında enfeksiyon olabilir bı idrar testi verin

isterseniz 
tarafından
Sürekli oluyor o hiç çözüm bulamadım ya. Bir fitil veriyorlar ya da tek şase o kadar. İnşallah yoktur bu sefer de. Sağ olun :)
(913 puan) tarafından
Bı soda şişesine karbonat ve suyu karıştırıp arada onunla da taaretlen idrardan sonra ama çok sık yapma  oda iyi geliyo canım
tarafından
Sağ olasın canım
0 oy
(2,656 puan) tarafından

Konuyla alakasız ama spirali kaça taktırmıştın :)

tarafından
Bedafaa dhfgdr
Devlette ücretsiz canım. Adetliyken takılıyor gebelik testi yapılıyor. Başka da bir şey yok.
(2,656 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim :))
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Uzun süre ilişki olamadığı için yanma normal ağrı da büyük ihtimal kistle alakalıdır. 
tarafından
Tamamdır teşekkürler :)
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Ya uzun süre ilişki olmadı diye ya da enfeksiyon kaynaklı olabilir. Spirale nasıl güvendin ya en güvenmediğim korunma yöntemlerinden biri ben olsam korkarım :)
tarafından
İlk kez yaptım canım inan daha da yapmam fjfhfj
(2,140 puan) tarafından
Hahahah kaza kurşununa gitmezsin inşallah:)
0 oy
(129 puan) tarafından
Uzun zaman sonra olduğu için olmuş olabilir muhtemelen veya idrar yolu enfeksiyonu varsa eğer 
0 oy
(12,676 puan) tarafından
Bak 1 ay sonra gelip burda kazayla hamile kaldm aslında korunuyordum spiralim vardı vs vs die ağlama hee :D 

Ben her zaman diyorum cocuk istenmiyorsa çift hatta 3lu 4lu korunma yontemleri uygulayın ;)) sonra da aaa surpriz gebelik oldu beklemiyorduk diyorlar iste boyle yapıp yapıp :) 

Soruna gelince onu özelden cvplarım :D
tarafından
Özelden yaz bacım bana sjwjwh
Ay yok bee olursa olur napim yani djsjsj
0 oy
(4,006 puan) tarafından
Yanma çok normal. Adetden sonra bendede hep olurdu. Bi kere adet fitil derken 20 -25 gün sonrasi birliktelik olmuşdu. Yanma çok oldu. 1 gün dinlendirdim vücudumu. Sonrasinda yavaş yavaş normale döndü
tarafından
İnşallah ben de öyle olurum zaten çocuktan başımı Kaldırıpta eşimle vakit geçiremiyorum geçirince de acı çekiyorum o zaman hiç yapasım gelmiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nisakaoz (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 664 göst.
7 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sev (368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 320 göst.