0 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (657 puan) tarafından
Canlar canlar SPRAL denen şey öldürmüyormus bizzat test edilmiş ve uygulanmıştır ben taktırdım taktırmak isteyene Allah kolaylık versin ayrıca hiç ağrısı sancısı olan Bir işlem değilmiş beni rahatlatan korkumu yenen tüm bacilarim teşekkür ederim size taktiracak olanlar SADECE yanınızda ped göturun işlem bittikten sonra kanama oluyor hazırlıksız yakalanmayın 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynen kuzum bana konuşurken taktı doktor :) işlem bitmiş ben hala takıcakmısın diye soruyorum doktora,hadi bakalım hayırlı ugurlu olup güzel korusun ahahhaha

(657 puan) tarafından
Aminn bacım teşekkür ederiz
(1,626 puan) tarafından
Sprial varken korunmaya devam etmek gerekir mymiş canım sprial yeterli diyor mu doktor
-Reklam-
0 oy
(2,415 puan) tarafından
Sabahta konuşmuştuk bende taktırmak istiyorum devlette mi taktırdın peki 
(657 puan) tarafından
Evet Bilkent şehir Hastanesi'nde taktırdım Ankara'da yaşıyorum
(2,415 puan) tarafından
Anladım canım umarım sonrasında da çok memnun kalırsın
(657 puan) tarafından
Aminn sanada nasip olsun inşallah
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Ben doğum sabahı bile kontrol ettirtmedim doktora çok korkyrm
(657 puan) tarafından
Kontrolde hiç birşey Yok anlamıyorsun Bile
0 oy
(7,458 puan) tarafından
Ben korkuyorum ve vücudum alerjik sıkıntı olur diye çekiniyorum açıklası
(657 puan) tarafından
Hiç bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum alerjiye bağlı Bir sorun da olmaz çünkü ilaç değil
(7,458 puan) tarafından
Küpe bile takamıyorum yara oluyor geçmiyor sonra reaksiyon gösteriyor vücudum hatta bundan dolayı küçük bir operasyon bile geçirmek zorunda kaldım geçmişte o yüzden korkuyorum
(657 puan) tarafından
Çokça geçmiş OLSUN diğer korunma yöntemleriyle devam et bacı
(7,458 puan) tarafından
Öyle yapcam gibi görünüyor çok teşekkür ederim canım ayrıca güzel geçmesine sevindim :)
(657 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim seninde duaların var içerisinde Allah razı OLSUN kuzum
(7,458 puan) tarafından
Senden de allah razı olsun canım benim
0 oy
(684 puan) tarafından
Şimdi şöyle diyim geçen sene taktırdım ve bu sene resmen deliye döndüm geçen sene Şubat'ta taktirim bu sene subatin başında iki gün bir karin ağrısı bir karın ağrısı görmeniz lazım geceden sabaha kadar ağladım sabah kalktım sağlık ocagins gittim acil ambulansla hastaneye sevk veruldim sonra kaç tüp kan idrar aldılar ultrasonlar cekilxi bilemiyorum en son acil doğumhaneye çıkıp muayene oldum sonuç spiral kaymış adam çıkarttığı gibi ağrı biranda kesildi ki zaten ucuna kadar kaymış eğer aşırı bir karın ağrısı bel ağrısı bişey olursa bilinki spiralden hemde dokfor o gün dedi ki Allah'tan aşağıya gelmiş yukarıya gitseydi şuan ameliyat masasindaydin düsunun 
(684 puan) tarafından
Ne demek bacım kimse bana kayarsa öyle böyle olur demedi diye ben söylemek istedim inşallah sorunsuz devam edersin. birde benim normalde kanamam 5-6 gün sürerdi en fazla spiralden sonra ,10-12 güne çıktı ve 40-45 günde bir adet oluyordum buda spirakin bana yaramadığını göstermiş oluyormuş doktorum kaynanam vardı yanımda ona çok bağırdı oda aklınızda olsun en geç 6, aya düzelmezse kanama kesinlik çıkart çünkü yaramayinca kanama hem çok yapıp hem günü çok uzatiyormus ben sana yeminle konuşuyorum 3, günden 7-8, güne kadar oğlumun 5 numara bezinden takiyordum o derece kanamam oluyordu hesabinu yap bugünde inan hastaydım 3 olmadan kesilcek gibi geliyor düşün farkı yani spiral kimine yaramazken benim gibi etrafımdaki çoğu kişi sıkıntı yaşamadan kullanmaya devam ediyor
(1,626 puan) tarafından
Bacım ya o neymiş öyle cok fazla kanama kansız bile kalır insan anormal diye dusunmedin mi hiç
(684 puan) tarafından
Düşündüm sordum benim herşeyi çok bilen kaynnm normal normal dedi ilk sağlık ocağı doktorundan sonra acildeki doktordan bı guzsl laf yiyince ohh dedim çok bilmiş nssilda susturdulsr
(1,626 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benm
(684 puan) tarafından
Sağol bacım
0 oy
tarafından
İnşallah şuan hamile değilimdir ve bende taktiririm
(657 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Hade hayırlı olsun bakalım ☺
(657 puan) tarafından
Eyvallah bacicigim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
0 oy
7 cevap 481 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bir erkek annesi (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde edamustu4535 (0 puan) tarafından soruldu

414,124 soru

12,463,537 cevap

46,813 kullanıcı

Kategoriler

...