Kaç saatdir ağlıyorum artık gözümde yaş kalmadı.Eşim sesimi duymasın diye banyoda sessizce ağlıyorum benim ne günahım var Allahım.
Öğlen akrabamız aradı annemin yengesinin torunu olmuş onu gprmeyr gidicez sende gel annemde Maşallah demiş.Bu arada vp sesli konuşuyorlar.Dayımın 10yıl oluyor çoçukları olmuyor.Akrabamızda sesli mesajda dediki inşallah sesinde hayırlısıyla torunun olur.(Hamile olduğumu bilmiyor).Annemde cevap vermedi yanında nen ve yengem(dayımın karısı)var.Annemde yavaş dedi amma duydum dediki "Nəyimə lazımdı kardeşimin çoçuğu olsun"
Onun yanında hiçbir şey demedim amma banyoya girip ne kadar ağladım bi Allah bilir.Şuanda bile gözyaşımlarım akmak için bekliyor.Annem niye bana öyle davranıyor gerçekten dayanamıyorum ne yapmam lazım onuda bilmiyorum gerçekten çok yoruldum eşime yada babama bu durumu söylemedim.Babama söylesem biliyorumki benim tarafımı saklıyacak.O zamanda annem kavga çıkardın diye beni suçlu yapıcak.Toparlanamıyorum hala etkisindeyim lütfen yardım edin şuan konuşacak hiç kimsem yok