0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,337 puan) tarafından

image

elin üstüne basınca ağrı oluyor bileğimde ağrıyor ve şişti iki gündür boyle. Böyle olup ne olduğunu bilen varmı acaba

7 Cevaplar

0 oy
(5,511 puan) tarafından
Benimde elle bilek birlesiminde olmustu daha minik ama ayni gibi. Annemde de olusmustu. İyi huylu tumor dedi doktor,annem ilac kullandi gecti. Bende emzirme donemindeydim bisey kullandim 1 yilda gecti. Hamile ve emzirenlerde kalsiyum eksikliginden dolayi olabiliyomus.
(1,337 puan) tarafından
Aslında emzirmeyi 1 ay oldu kestim. İki gündür ağrıyor. Ama elimi bi yere basınca felan çocukla gün içinde hep oyun oynadığım için ağrı baya hissediliyor. Doktor için ortopedi mi gittin canim
(5,511 puan) tarafından
Bende dokununca agrirdi, et falan dograyamazdim o derece agridigi olurdu. Ortopedi ve travmatolojiye gittim bende. Rontgen falan cekti. Ama bi yorum yapmadi bana ,daha sonra yine bisey icin cagirmisti gidemedim. Baska bi doktora sormustum ben ,bi de annemden biliyorum aynisi oldugu icin. Belki sizinde o tarz biseydir. Benimde doguma 1 hafta kala olmustu. 16 aylik hala emziriyorum gecti.
(1,337 puan) tarafından
Anladım canım bakım geçecek mi devam edecek mi ona göre giderim olmadı bende Dr a. Teşekkür ederim cevap icin
(5,511 puan) tarafından
Rica ederim canim, insallah gecer
-Reklam-
0 oy
(150 puan) tarafından
Zorlak gibi duruyo canım çalışan birimisin
(1,337 puan) tarafından
Valla evde boyna çalışıyorum kuzum yemek çamaşır bulaşık ev işleri şupur sil cocukla oyna derle topla :) çalışmaktan sayilirmi bilmem. Parasız çalışıyorum:)
(1,337 puan) tarafından
Bu arada zorlak ne bilemedim
(150 puan) tarafından
Oyy hep aynıyız bacım valla bizde zorlak derler bu şişlik hani elini kolunu zorlarsın bi iş üstünde o manada benim kayinvalidem nevresim takımı dikiyo onunda var aynı seninki gibi bi hastahaneye gitmene fayda var tabj
(1,337 puan) tarafından
Aynen canım valla hepimiz aynıyız uyusa da dinlensek diye akşamı gözlüyorum:) aynen bi Dr bakmalı teşekkür ederim ❤️
(150 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım rica ederim
0 oy
(17,260 puan) tarafından
Aynı yerde benim de şişlik var. Ben 6 7 yaşlarında iken kolum kırılmıştı o zamandan beri şişlik oluşmuştu. Doktora gittim röntgen çekti kıkırdak dedi ilac yazmıştı kullan geçmezse ameliyat ile törpüleyecez demişti ama gitmemiştim. 
(1,337 puan) tarafından
Şuan hala varmi
(17,260 puan) tarafından
Bizim bi tanıdık vardi dogal ilaçlar hazırlardı. Bana da bir ilaç hazırlamıştı yag gibiydi onu oval hareketlerle elime sürüp sarmami söylemişti sicak kalması gerekiyormus yumuşaması için. Dediği gibi yaptım şişlik indi su an fazla belli olmuyor. Ama önceden cok belli oluyordu karşıdaki insanin bile dikkatini çeker sorardı bana
(1,337 puan) tarafından
Peki ağrı oluyormu suan sende
(17,260 puan) tarafından
Yok canım olmuyor
0 oy
tarafından
Fıtık bu demir parayla bağla ablamın kızında da vardı Dr gitti Dr ilaç tedavisi yok demir para ile bağlayın demişti 
(1,337 puan) tarafından
Aaa ilk defa duydum demir parayı. Ne işe yarıyor demir para orda
tarafından
Demir parayı tam o şişliğin üzerine koyun bir bezle iyice sarın iki saat filan dursun ama düzenli olarak 1 ay devam edin inşallah şifa olur
(1,337 puan) tarafından
Denicem canim teşekkür ederim
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Ben de var kist demişti doktor ağrı yapıyordu benim ki. Ağrıların artarsa ameliyat önerdi zorlama poşet dahi taşıma demişti 
(1,337 puan) tarafından
Şuan ne durumdasin
(3,618 puan) tarafından
Yıllar önce sülük koydum oraya yapıştı şişliği ve ağrısı daha da azaldı. Tabi dikkat ediyorum zorlandığım  da ağrı yapıyor
0 oy
(1,624 puan) tarafından
Aynı şey yedi yaşındaki kızımın elinin üzerinde de çıktı gainglon kisti deniliyormus ultroson için gün aldık zararsız dediler ma bizimkinde ağrı falan yok ultrosonda bakilip duruma göre küçük bir operasyonla alabiliriz dediler 
(1,337 puan) tarafından
El bileği kisti dimi canim. Bakalım bnm de devam ederse bir gidicem Dr a
(1,624 puan) tarafından
Evet.Ama çoğunluğu zararsizmis.Bu arada ben bimeyerek cildiyeye götürdüm oda ortepediye yonlendirdi
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Gamglion kisti olabilir bendede vardı ameliyat oldum eklem arası sıvılarının kireçlenmesi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 360 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 111 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
0 oy
9 cevap 203 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,569 puan) tarafından soruldu

408,647 soru

12,280,278 cevap

37,871 kullanıcı

Kategoriler

...