0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (817 puan) tarafından
Güzel anneler sorum yukarıda bu durum doğumdan sonra olustu yanı emzırmeyı kestıkten sonra fark ettım son 1 yıldır her adetıme 8 gun kalınca asırı agrıyor gögsüm sizde de böyle oluyor mu resmen canım acıyor bekarken hıc boyle sorunum yoktu. Dokununca agrım oluyor. 

6 Cevaplar

0 oy
(817 puan) tarafından
Böyle durumu yaşayan yok mu
-Reklam-
0 oy
(19,934 puan) tarafından
Oluyordu. Bekarken de olurdu. Normal bir durum 
(817 puan) tarafından
Benım bekarken olmadıgı ıcın sımdı de sasırıuorum yada oluyorsa da bu kadar hatırlamıyorum dokunamıyorum bıle bıtkı cayları falan mı ıcsek ne etsek :)
(19,934 puan) tarafından
Valla benim bildiğim bı çaresi yok. Adet olunca kendiliğinden geciyor. Allahin işi işte. Ama belki vardır bı çaresi. Doğumdan sonra goguslerin büyüdüyse belki ondan ağrı olmaya başlamış olabilir .
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Var canım  ben sanki hamile oldugum zamanlardaki gibi 
(817 puan) tarafından
Evet o agrıya benzıyor gercekten ama her ay boyle oluyor valla kötu bır durum ya
(5,744 puan) tarafından
Aynen her ay tekrarliyor maalesef birde migde bulantısı iki üç gün kala emin olmasam varya hamileyim derim o derece;))
(817 puan) tarafından
Kadın olmaz zor vallahı :) Hormonlar cok etkılıyor sinirlilik gergınlıgı söylemıyorum bıle ne cekıyoruz her ay biz ya :)
0 oy
tarafından
Kuzum benimkide çok agrır adetden önce dokunamam bile 
(817 puan) tarafından
Bende dokunamıyorum resmen bekarken hıc olmazdı sasırdım ondan canım
0 oy
tarafından
Evt ağrıyor benm daha önce böyle değildi doğum yaptıktan sonra süren kestimde ama 1yildir adet zamanı çok ağrır dokunamam oyle şişer takı 3 gün geçene kadr bitince ağrısı şişkinlik geçer arada öyle bir sancı gelir sanki ne olmuş 
(817 puan) tarafından
Evet ben de anlattıgınız gıbı oluyorum çok kotu agrıyor emzırmeyı kestıkten sonra basladı benım boyle oncesınde hıc anlamazdım
tarafından
Valla doktora gitcem utanıyorum gitmeye
0 oy
(769 puan) tarafından
Bekarken adet belirtilerin çoğunu yaşardım doğumdan sonra adet belirtilerim kayboldu.bi bakıyorum adet olmuşum.normal birşey 
(817 puan) tarafından
Hormonlardan kaynaklı ozaman sanırım ya adete yakın dokunamıyorum resmen birde değişen ruh halımı soylemıyprum bıle :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
1 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,034 göst.
7 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nane.Limon (11,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Linasu (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bilmem (9 puan) tarafından soruldu

410,221 soru

12,336,424 cevap

39,371 kullanıcı

Kategoriler

...