kızlar öncelikle depremzede kardeşlerimiz hakkını helal etsin burda oturup şikayet ediyormuşum gibi olmasin ama artık çok zorlanmaya başladım.. bilenler biler eşimle boşanma davamız var ben ailemle yaşıyorum iki küçük bebegim var eşim ayak parmağımı çatlamıştı evden terlikle çıkmıştım çıkış o çıkış.. bir daha evime girmek nasip olmadi. evimden 1igne dahi vermediler dava açtım ama hala bekliyorum. kızlarıma babam bakıyor bez mama kıyafet vs babası 8aydir hiçbirşey karşılamıyor. elime biraz para geçse çocukların masrafına gidiyor 2aydir telefonum bozuk.. beş kuruş param yok.. bugün kızı bebek arabasına koyup biraz hava alsın diye çıktık bime gireyim dedim yutkuna yutkuna çıktım.. ya çok şükür aç değilim açıkta değilim ama kızlar bu adaletsizliği hazmedemiyorum çocuklar küçük olmasa gidip çalışacağım ama daha çok küçükler, devlet desteği alsam eşim olacak k.opek bunu kullanır çocuklara bakamıyor deyip dava acar.. gece gündüz beddua ediyorum cebinde son model telefon son model araba içki içmeye gidiyor benim iki aydır telefonum yok kimseye birşey diyemiyorum ailemden artık utanıyorum çok yoruldum çok.. lütfen dua edin