Çok istiyorum bir gün yüzüm secaddeden kalmasın ayağım kabe topraklarına bassın elimde kuran ağzımdan Allah kalbimde hoşgörü mütevazilik olmasın. Yüzümü eşimden kimse görmesin öyle bir aşk istiyorum ki dine karşı çarşıya ayağım basmasın gözlerim düğünlere şait olmasın. Hz. Fatma anamız gibi gömülmek istiyorum tabutuma namahrem eli değmesin. Öyle bir Müslümanlığı yaşamak istiyorum ki böyle oturup saatlerce anlatabilirim sana. Kuranı ezbere bileyim cenaze yıkamak istiyorum ölü evinde kuranı ben tecvitli okumak istiyorum. İsterdim ki insanlar desin onu çağırın o çok güzel kuran okuyor sesi çok güzel gelsin okusun. Böyle bir sürü kadına sesimi dinleteyim. Çok çağırıldım ben rüyamda hiç bir davete icabet edemedim. Üzülüyorum günler bir bir geçiyor benim yaptığım hiç bir şey yok aslında öyle bir istek var ki içimde anlatamam sana.
Bir gece rüyamda gördüm insanlar her bir basamağı 3 metreden uzun olan bir merdiveni çıkmaya çalışıyorlardi. Hayret ediyordum çünkü merdiven küçüktü onlar nasıl büyük ben buraya gelene kadar orayı nasıl çıktım diyordum neyse çıktım merdiveni ama arkamda öyle bir kalabalık varki görmen lazım. Bir kapı vardı önünde beyaz birisi var cinsiyeti yok şekli yok beyaz giysili giysisi kapalı elbise gibi yüzü beyaz. Bildiğin beyaz. İçeri girdim öyle güzeldi ki öyle yeşillik bir ev vardı böyle dubleks daire gibi üstünde adım yazıyordu kocaman. Kapısı yoktu beyaz perde vardı kapısında.
Yine bir gün sabah kabeyi tavf edilirken söylenilen cümleleri dinliyordum. Lebbeynk allahume Lebbeynk düşündüm dedim ki allahım acaba nasıl bir yer nasıl Bi his akşama kadar dinleyip merak ettim. O gece böyle uyurken yine. Bir evdeyim tek göz odada birisi kapıyı çaldı elinde bir sepet dolusu hurma. Ama abartmıyorum hurmalar elma kadar. Tekrar kapı çaldı yine bir sürü hurma. Derken bir daha çaldı kapı açtım böyle evin önünde beyaz giysili bir sürü insan aynı kabe gibi tavaf ediyorlar ortada birisi var ama aşısı derece kalabalık olduğu için göremiyorum kim olduğunu ve bende o ortada oturan kişiyi tavaf ettim sabaha kadar. Yine bir gün uhud savaşindayim en önde efendimizin bastonu elimde (ben rüyamda o bastonu ben efendimizin diye biliyorum) savaşıyorum önüme birisi çıktı savaşı bırak kızını öldürürüm dedi sanki ben savaşı bıraksam herkes bırakacak gibi arkama baktım herkes bana bakıyor her şey durdu bir an tuttum o deyneği kızımin boğazına soktum savaşı bırakmamak için