Benim babam geçen sene arabayı vurdu ve işten ayrilip başka bir işe girdi. Ben bunu eşime anlatmamisim o öyle iddia ediyor. Geçen sene yaşın babamlarla pikniğe gittiğimizde babam böyle böyle yaptık diye anlatınca öğrenmiş yani ben özellikle anlatmamazlik yapmadım çokta önemli bir şey değil sonuçta ama o bunu sorun yapmış. Geçen hafta da gorumcemde bir görücü geldi gidenlerde eşimin iş yerimde başka bir bölümünde calisan adam. Adam oğlu için geliyor istemeye. Ben iki gün önce ablanla konuştun mu aklı yatmış mı diye sordum cevap vermedi herhalde duymadı dedim biraz zaman geçti sonra bir daha sordum cevap vermedi yine bir şey mi oldu dedim. Sen bana aile sırlarını nasıl anlatmiyorsan bende anlatmayacağım dedi. Ne alaka dedim sen bana babanın kaza yaptığını ve işten çıktığını söylemeden ben babandan öğrendim dedim. Neyse tamam dedim karışmıyorum el gibi gelir el gibi giderim kimse benden bir şey beklemesin dedim. Konu kapandı burda şimdi kaynanam aradı iş olumlu olacak her halde cuma gününe adamları çağırdık dedi. Sizde nasıl yaparsınız gelir misiniz dedi. Bende ben bilmem dedim ama ben gitmek istemiyorum ne yaparsam bahane edersem gitmeye bilirim acaba