0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
 Ihtiyac Kredisi  urunuze iliskin gecikme bulunmaktadir. Gecikme faizi islememesi icin odeme yapilmasi gerektigini hatirlatmak isteriz. Odeme yapildiysa lutfen dikkate almayiniz

İki banka kartım var biri bu kredili biri normal hesap ödeyemiyorum bu şekilde mejaz geldi normal hesap kartıma para yatirsam bu banka çeker mi bilginiz varmı aranızda 

5 Cevaplar

0 oy
(1,102 puan) tarafından
Çeker canım anında 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ödemesi otomatik değilse çekmez. Ama sen müşteri hizmetlerini ara yatirinca çeker misiniz diye sor yine de
0 oy
(5,722 puan) tarafından
Dünde sormustun galiba bankalar ortak havuz kullaniyor hemen cekerler
0 oy
(781 puan) tarafından
Üç aylık gecikme dönemi geçtiyse konabilir ama yapılandırma yapabilirsin aylık düşük taksitle
(726 puan) tarafından
Canım yani 3 ay olduğu zaman mı diğer hesaplarıma el koyabiliyorlar yani para varsa kesiyor doğrumu
(726 puan) tarafından
İcraya düştüğü zaman mejaz falan gelirmi bana
(781 puan) tarafından
Üç ay ödeme yapmadığı zaman banka sana haber verir yapılandırma yapalım der kabul etmezsen avukata verir borç+avukat parası+daha fazla faiz ödersin avukattata ödeme yapmazsan icraya düşer o zman bloke koyma hakkı doğar bankaya
(726 puan) tarafından
Anladım cnm tsk ederim
(726 puan) tarafından
Hesabıma para koyamıyordum şimdi içim rahat etti
0 oy
tarafından
Bankalar ödemeyince hemen çekiyorlar canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.

406,487 soru

12,191,181 cevap

36,711 kullanıcı

...