0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (154 puan) tarafından
Kızlar Kraft moods ve X55 modeli arasında kaldım arada bin lira fark var  ikiside kabin boy benim isteklerimi karşılıyor ama tekerlek olarak açıp kapanma olarak ürün mal olarak saglammidir herhangi bir Kraft modeli kullanan varmı aranızda ürün olarak sağlam bir marka mi?

3 Cevaplar

0 oy
(1,203 puan) tarafından
Kraftı ben denedim civil mağazasın da çok hafif ti ama benim aldığım pier cardin vovo daha hafif 
(154 puan) tarafından
O modele de baktım tentesi kısa olduğu için vazgeçtim
-Reklam-
0 oy
(15,312 puan) tarafından
Bu modellerii bilmiyorum ama bizim bebek arabasida kraft. Ben çok memnunum. Sürüşü, malzeme kalitesi ve rahatliği çok iyi. Hatta daha dün akşam eşim diyor iyiki araba ve beşiği kraft almişiz sapasağlam duruyor diye. 
(154 puan) tarafından
O kadar araştırdım ki hem kendim için hem bebeğim için bakıyorum bu modellerde karar kıldık ama servis sorunu yaşarmiyiz bilemedim sizin servis muhattabiniz oldumu ?
(15,312 puan) tarafından
Biz alali 4 sene oldu servislik bir durumumuz olmadi.  Inanki aldiğimiz gibi duruyor. Kumaşinda en ufak renk solmasi bile olmadi.
0 oy
(13 puan) tarafından
Bahsettiğiniz modellerini bilmiyorum ama ben kraftın bir bebek arabasını 3 seneyi geçti kullanıyorum hem de çok kullandım yani kızım binmeyi seviyordu hala daha taş gibi ne yırtık ne çatlak hiçbir şeyi yok sadece büyük olduğu için seyahatlerde zor oluyor diye kabin boy da bakıyordum onu da kraft aldım henüz kullanmadım ama o da sağlam duruyor. İki bebek arabamız da kraft yani
(154 puan) tarafından
Hangi modelini. aldınız acaba
(13 puan) tarafından
İlki kraft evo plus artık üretilmiyor sanırım. Kabin boyu a9 plus aldım
(13 puan) tarafından
Yeni olanı evde test ettim beğendim sürüşünü falan ama dışarda kullanmadım dediğim gibi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 3,819 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ardeka99 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde G302 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 785 göst.
3 Haziran 2020 Aile kategorisinde cancan33 (134 puan) tarafından soruldu

404,233 soru

12,110,082 cevap

36,434 kullanıcı