0 oy
900 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (82 puan) tarafından

image

kizlar bugün saçımı kuaförden bu renk yapmasını istedim oda bana siyah yaptı bir iki yıkamaya açılır rengi aynı olur dedi yaa sinirim bozuldu saçlarım gece mavisi gibi aralarda mavi yansımalar oluyor resimdekiyle alakası yok üstüne kahve vursam tutarmı ki şimdi.?

image

23 Cevaplar

0 oy
(2,947 puan) tarafından
Gözleri yakını göremiyor sanırım kuaförün 
-Reklam-
0 oy
(7,755 puan) tarafından
Ben mavi istemiştim dengesiz kadin yeşil  yaptı aynı senin gibi yıkama ile düzelir dedi saçım yıkandıkca çingene sarısına döndü :)  Allahtan aralara attirmistim birazda uçlara . Yakın zaman  sonra evlendim eşim bunlar ne zaman geçecek diyip durdu garibim yıkandıkca geçeceğini mi zannetti ne bende kestirdim zaten uzundu saçlarım sıkıntı yapmadım (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
0 oy
(658 puan) tarafından
Bence şikayet etmelisin bir sene olacak ombre için gittim gösterdiğim saç ve yaptığı saç arasında dağlar kadar fark vardı ton farkı bile değil direk röfle yapmış ombre ne röfle ne yani bende senin gibi birşey diyemedim çok pişmanım şimdi yeni gittiğim bı kuaför var keşke şikayet etseydin dedi düzeltmek zorunda dedi 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,036 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 382 göst.
19 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Tekcocuk (1,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 621 göst.
0 oy
16 cevap 564 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,970 soru

12,367,565 cevap

42,140 kullanıcı

Kategoriler

...