Aanneniz geldiğinde mi özen gösterirsiniz
Ben en çok annem gelince özen gösteririm kayınvalidemi önemsemediğim için değil annem kadar umursamaz kayınvalidem ama annem öyle mi annem değil de beni kontrole gelmiş müfettiş gibi hissediyorum.
Kayınvalidem genelde temizlik zamanı arar amannn kızım yorma kendini temizle temizle nereye kadar evinde ne var sanki der her seferinde
Yanlış anlaşıldım ben de her gün süpürge açar her yeri dip köşe temizlerim takıntım var çünkü. hatta mutfağa her öğün sonrası da süpürge açarım elektrik bu yüzden çok geliyor Sorum ikisi geldiğinde o günü en çok hangisine özenirsiniz
temızlık takıntım var ıkısı de aman ne ısın var evın zaten temız yorma kendını vs der ama ben duramam zaten ruh halime baglı bazende bır salıyorum kım gelırse gelsın çöp kaldıramıyorum
Yarın annem gelcek memleketten ben hiç biyeri elemwdim normalde temiz heryer ama oyuncak dolu
Temizlik hastası olduğumdan dolayı kim gelirse gelsin evim tiril tiril hatta annem bana hep der bana ödül vermediler kızım sana da vermicekler yorma bu kadar kendini der ama aynı anneme çekmişim
1,443,617 soru
23,721,732 cevap
312,918 kullanıcı