0 oy
960 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Kızlar bebeğinizin boğazına veya ağzına büyük lokma aldığı oldu mu neler yaptınız ben bugün muz tattiriyim derken elimdeyken birde aniden ısırdı ve ağzına aldı hemen görmekle parmakla aldım ama hala şoktayım dizlerim titredi 

26 Cevaplar

0 oy
(119 puan) tarafından
Benim oğlum 1 buçuk aylık ken emziriyordum birden öksürük boğazına kaçtı ben mudele etim sonra öksürüğü kesildi gözleri kapalıydı zaten ben uyudu sandım  beşiğe koyduğumda hırslı duydum ışığı bi açtım çocuk mosmor esimi uyandırdım  eşim ilk yardım eğitimi almış zamanında o mudele eti  baya uğraştı sonra ağlayınca rahatladık  

1 kerede şeker kaçtı boğazına onada eşim mudale eti  
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahh büyük kızımın boğazında ne yese kalıyordu şuan 6 buçuk yaşında hala bile bazen yedikleri boğazında kalıyor 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Bende korkardim ama verdim bir gün eline yaninda bekledim tikanir gibi oldu yuttu sonda cignemeyi ogrendi böylelikle 14 aylik cok şükür disleri var simdi ve herseyi cigniyor
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Hiç panik yapmam elimi uzatıyorum çıkarıyor valla benimki ilk eve getirdim 3 günlükte sütüm kaçtı boğazına mosmor oldu onda da panik yapmadım çünkü ilk yardim eğitimin sertifikam var eşim allahim havalara uçtu korkudan annem mannem korktu dedim çekin elinizi ne panik yaptınız dondurdum yavaş yavaş sırtına vurdum azına bktim dili yerinde düzeldi hemen dedim böyle panik olursa olmicak şeyde olur öncelikle herseyde sakinlik çok önemli kizim bazen yapıyor eşim aman aman al diyorum bekle verdiye hırpalanmış olsam korkup hik direk iceri diyorum sakın ver kizim diyorum vermez hemen parmağı sokup alırdım oyunla simdi hemen tukuruyor bisi olunca vok sukur 
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Senin yine iyi muzmus benim kızım 2 buçuk yaşındayken bozuk para 1 tl dedesi vermişti benden habersiz kızımda uzanmış ağzına koymuş benle babaanesi mutfaktaydik baktım kızım yanıma geldi öksürüyor nefes alamıyor ben korkmadım dedim az önce salonda tvi izliyordu elinde birşey yoktu ki ağzını açtım birşey görmedim kaynanam telaş yaptı aldı kızımı tüm gücüyle sırtına vurdu önce eğdi boynunu vurdu 2.3 kez para fırladı fayansin üstüne işte o an dizlerim titredi ben önemsemedim birşey yok öylesine yapıyı sandım kızım ölümden döndü o gün bugündür kaynanamda bende bozuk paradn korkuyoruz çocuklarıma vermiyo bende görsem alırım 
0 oy
(5,122 puan) tarafından
Ogurdugu oluyor ama ben hiç panik yapmadım öyle öyle alıştı şimdi eline her şeyi veriyorum arada yine boğazına takılacak gibi oluyor ama yutuyor en sonunda 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
6 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,221 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...